Beleegyezés az üzleti üzenetek fogadására

Csapatunkat olyan egyszerű emberek alkotják, akik gyakran vásárolnak webáruházakban. Ha beleegyezünk abba, hogy a webes felületen hírleveleket kapjunk, számolunk azzal, hogy érdekes információkat és ajánlatokat fogunk kapni az IT kínálatból, nem pedig a kutyaeledelekkel kapcsolatos kedvezményeket. Ezzel a természetes megértéssel fogjuk kezelni az Ön hozzájárulását.

Információkat fogunk Önnek küldeni a feújított számítástechnikai eszközökről, és érdekességeket a Dell-ről, amely termékeire specializálódunk. Érdekes termékeinkről ajánlatot fog kapni, tájékoztatást a szolgáltatásainkról és értékelést a termékeinkről, amelyeket a vállalati ügyfelek szempontjából próbálunk értékelni. Általában heti két-három hírlevelet küldünk. Ha már nem érdeklik a hírlevelek, egyszerűen leiratkozhat az e-mailek végén található link segítségével.

És most hivatalosan mindent:

A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSA ÉS A SZEMÉLYES ADATFELDOLGOZÁSI INFORMÁCIÓK SZEREPE

KEZDŐ RENDELKEZÉSEK Ezt a hozzájárulást adja a személyes adatok feldolgozásához a Technimax s.r.o. üzleti kommunikáció (marketing ajánlatok) küldése és egyéb marketingtevékenységek elvégzése céljából. Ön bármikor visszavonhatja hozzájárulását, és az üzleti kommunikációt már nem fogjuk küldeni. Kérjük, olvassa el az alábbiakban további információkat az Ön személyes adatainak feldolgozásáról.

1. A SZOLGALTATÓ SZEMÉLYAZONOSSÁGA ÉS KAPCSOLATTARTÁSI ADATOK

1.1. Személyes adataink adminisztrátora a Technimax s.r.o, amelynek székhelye az U Splavu 642, 78813 Rapotín, statisztikai számjele: 26816903, az Ostrava-i kerületi bíróság által bejegyzett Kereskedelmi Nyilvántartásban, a C szakasz, 26636. sz. Bejegyzése (a továbbiakban: „Adminisztrátor”). 1.2. Az adminisztrátor kapcsolattartási adatai a következők: szállítási cím Žerotínova 87, 78701 Šumperk, e-mail info@technimax.hu, telefon +36 16900477 1.3. Az adminisztrátor nem nevezett ki adatvédelmi tisztviselőt.

2. A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK JOGI ALAPJA

2.1. Az Ön személyes adatainak feldolgozásának jogalapja a 6. cikk 1. bekezdésének a) pontja értelmében az adatkezelőnek adott hozzájárulása az Európai Parlament és a Tanács 2016/67 / EK rendelete az egyéneknek a személyes adatok feldolgozása során történő védelméről és az ilyen adatok szabad mozgásáról, valamint a 95/46 / EK irányelv (általános adatvédelmi rendelet) hatályon kívül helyezéséről (a továbbiakban: rendelet);

3. A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK CÉLJA

3.1. A személyes adatok feldolgozásának célja az üzleti kommunikáció és egyéb marketingtevékenységek küldése az Ön személyének. 3.2. A rendelet 22. cikke értelmében az adminisztrátor nem hoz automatikus egyéni döntést.

4. A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK IDEJE

4.1. Az az időtartam, amíg az adminisztrátor a személyes adatait tárolja, a hozzájárulástól számított 3 év, de legkésőbb a személyes adatok feldolgozásához való hozzájárulás visszavonásáig (erre a célra történő feldolgozás).

5. A SZEMÉLYES ADATOK TOVÁBBI CÍMZETTJEI

5.1. Az Ön személyes adatainak további címzettjei a az adminisztráronak a marketing szolgáltatásokat biztosító személyek, és a társaság, aki az e-mailek küldését biztosítja, a Mailkit s.r.o., Oranžová 225, 252 19 Chrášťany. 5.2. Az adminisztrátor nem kívánja továbbítani személyes adatait harmadik országba (az EU-n kívül) vagy egy nemzetközi szervezetnek.

6. ADATALANYI JOGOK

6.1. A rendelet feltételei szerint Ön jogosult hozzáférést kérni az adatkezelőtől a személyes adataihoz, a személyes adatok helyesbítésére vagy törlésére, illetve a feldolgozás korlátozására, a személyes adatok feldolgozásával szembeni kifogásemelés jogára és személyes adatainak hordozhatóságára. 6.2. Önnek joga van visszavonni a személyes adatok feldolgozására vonatkozó hozzájárulását az adminisztrátortól. Ez azonban nem érinti a személyes adatok feldolgozásának jogszerűségét a beleegyezés visszavonása előtt. A személyes adatok feldolgozására vonatkozó beleegyezését az alábbiak szerint vonhatja vissza: az info@technimax.hu e-mail címen vagy a +36 16900477 telefonszámon. 6.3. Ha úgy gondolja, hogy a személyes adatai a feldolgozás során sérülnek vagy a rendelet lett megsértve, többek között joga van panaszt benyújtani a felügyeleti hatósághoz.. 6.4. Nem köteles személyes adatokat szolgáltatni. Poskytnutí Vašich osobních údajů není zákonným či smluvním požadavkem a ani není požadavkem, který je nutný k uzavření smlouvy. 6.5. Önnek jogában áll bármikor kifogásolni személyes adatainak közvetlen marketing célból történő feldolgozását, beleértve a profilalkotást is, amennyiben a profilozás erre a közvetlen marketingre vonatkozik. Ha ellenzi a személyes adatok közvetlen marketing célból történő feldolgozását, a személyes adatait a továbbiakban nem fogják feldolgozni.