Blog

Újdonságok, recenziók, termékekkel kapcsolatos tippek...

Mely számítógépek fogyasztják a legalacsonyabbat?

Az energiaárak meredek emelkedése mindannyiunkat érint, legyen szó a vállalati léptékről vagy a személyes háztartásainkról. Eddig talán inkább ökológiai kérdésként fogtuk fel a fogyasztás korlátozását, de a jelenlegi helyzet arra késztet bennünket, hogy inkább gazdasági oldalról gondolkodjunk a fogyasztásról. Szeretnénk elmondani a számítógépek pontos energiafogyas­ztását, de ez nem ilyen egyszerű.
teljes cikk

Mikor intézzük el a reklamációját?

Azt hiszem, egyértelmű az Önök számára is, hogy még a legjobb technológia is idővel „meghibásodhat“. A mai tendencia az elektronika fogyasztási cikkekké történő átalakítása. Vagyis eladni, és arra kényszeríteni az ügyfelet, hogy cserélje ki a technikát, és a lehető leghamarabb vásároljon újat. A legmagasabb modellszámú PC-k és notebookok vásárlásásnál igény a rendkívüli megbízhatóság, amely jelentősen meghosszabbítja azok élettartamát.
teljes cikk

Saját magunkon tesztelünk

Biztosan eljutott Önökhöz sok hír, ami a hírességekkel kapcsolatos, amelyek megjelennek a Samsung telefonok hirdetésében, és az iPhoneban. Ez egyszerűen egy hirdetés, amelyért fizetnek nekik. Nálunk ez nem így működik-amit ajánlunk, azzal valóban dolgozunk.
teljes cikk