Blog

Újdonságok, recenziók, termékekkel kapcsolatos tippek...

Hogyan érhető el az A+ minőségű kijelző?

Gondolkozott már azon, hogy lehetséges az, hogy az összes felújított laptopnál garantálni tudjuk a kijelző A+ minőségét? Milyen készítménnyel simítjuk el a karcolásokat? Hogyan élesztjük újra a tönkrement pixeleket? Hadd mondjam el, hogy ezekre a problémákra egyetlen megoldásunk van – egy új kijelző.
teljes cikk

Esettanulmány: A jobb minőségű áruk elérésének költségei

Miler kollégája 2018.2.20-án 52 Dell Latitude laptopot vásárolt egy partnertől Görögországból, elsősorban E7240 modelleket, amelyek a raktárunkba 2018.3.1-én érkeztek. A 2018.3.14-én teljesen befejeződött a belépési tesztek, minőség-ellenőrzés és tisztítás. Az eredmények alapján úgy döntöttünk, hogy 21 laptopot visszaküldünk a beszállítónak.
teljes cikk

Higiénikusan tiszta laptop billentyűzet

Biztosan hallotta már, hogy a billentyűzet gyakran több baktériumot rejt, mint egy WC-ülőke. A billentyűzetet nemcsak látható szennyeződések, por és morzsa, hanem különféle baktériumok töltik meg. Mindent meg akarunk tenni azért, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. Ezért a billentyűzetet, az érintőpadot és a teljes kéztámaszt tisztítás után alaposan fertőtlenítjük is.
teljes cikk