Higiénikusan tiszta laptop billentyűzet

Higiénikusan tiszta laptop billentyűzet

Biztosan hallotta már, hogy a billentyűzet gyakran több baktériumot rejt, mint egy WC-ülőke. Mi ezt nem próbáljuk meg bebizonyítani, sem megcáfolni, azonban van annak értelme, hogy a laptopon a billenytűzet van kitéve legnagyobb mértékben a szennyeződésnek. Hányszor takarja el az ember a száját a kezével és köhint egyet, vagy kifújja az orrát és folytatja a munkát, anélkül, hogy kezet mosna. A billentyűzetet nemcsak látható szennyeződések, por és morzsa, hanem különféle baktériumok töltik meg.

A keret eltávolítása után láthatjuk a port és a szennyeződéseket.

Tehát érthető, hogy ha valaki korábban használt újragyártott laptopot vásárol, akkor aggódhat a billentyűzet valódi tisztasága miatt. Nemcsak a tiszta megjelenésről van szó, hanem igazán higiéniai szempontból is tiszta? Számos kereskedő sűrített levegővel kifújja a port a billentyűzetből, amit mi is csinálunk, azonban ez nem elég.

Tisztítás puha kefével.

A billentyűzet felületét egy univerzális elektronikai tisztítószerrel is megtisztítjuk, hogy eltávolítsuk a ragadós szennyeződéseket. A billentyűzet így tiszta, de úgy gondoltuk, hogy még továbbmegyünk. Mindent meg akarunk tenni azért, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. Ezért a billentyűzetet, az érintőpadot és a teljes kéztámaszt tisztítás után alaposan fertőtlenítjük.

A billentyűzet és környezetének fertőtlenítése.

Az eredmény egy billentyűzet, amely nemcsak tiszta, de higiénikus és baktériummentes is. Ha valaha is aggódott a használt billentyűzetek miatt, akkor már nem kell aggódnia. Billentyűzetünk valóban higiéniailag tiszta.

Az egész folyamat után a billentyűzet nem csak ránézésre tiszta.

Van egy ötlete, hogyan javíthatjuk szolgáltatásainkat, és kellemesebbé tehetjük a felújított számítógépek vásárlását? Nyugodtan küldjön javítási tippet ombudsmanunknak. Nagyon értékeljük a reakcióikat, és egyetlen ötlet sem marad válasz nélkül.

Felújított laptopok higiéniailag tiszta billentyűzettel