Magasabb költségvetésű minőségmegoldások, amelyek megérik

Magasabb költségvetésű minőségmegoldások, amelyek megérik

Mint már tudja, valóban törődünk a felújított technológia minőségével, még a megjelenés szempontjából is. Senki sem akar összekarcolt és kopott gépet. De akkor mi legyen vele? Miért nem dobjuk ki csak a kozmetikai hibák miatt? Ha csak a cserélhető oldalsó rész van megkarcolva, átlakkozhatuk nagy ellenállású komaxit festékkel, de erről már korábban is írtunk.

Az eredeti fémlemez a festetthez képest

De mi van, ha a számítógép többi oldala nem csúnya? A megoldás ezután egy speciális fekete matt fólia. Ezt fel lehet használni az gép összes falára, és az eredmény úgy néz ki, mint az eredeti.

Egyszerű felújított számítógép összehasonlítva az általunk átragasztottal

Az így kezelt gépnek nagyon jó kozmetikai hatása van, és a fólia legalább annyira kopásálló, mint a belakkozott lap. Ez a lépés azonban hosszú és teljes figyelmet igényel – a gép felkészülési ideje az eladásra akár háromszor is hosszabb lehet. A fólia vágásához egyéb kiegészítőkre is szükség van.

A fólia előkészítése és felrakása költséges és időigényes

Néhány alkatrészt pontosan meg kell vágni a plotteren. Ez a kiegészítő felszerelés költségeit, de a fizetett szoftver költségeit is jelenti, amellyel pontos rajzokat kell készítenünk. Plusz, mint mindenben, valamelyik kolléga ideje.

Plotter a pontos kivágásokhoz rajzok szerint (egyébként csatlakozik a Dell Precision állomáshoz)

Foglaljuk össze a fent említett költségeket, amit arra költünk, hogy a számítógépek valóban kiváló minőségűek legyenek:

  • fólia vásárlása
  • vágógép és szerszámok beszerzése az alkalmazáshoz
  • plotter vásárlása
  • szoftver vásárlása rajzokhoz
  • a fólia és a kellékek beszerzésére szánt idő
  • a fólia vágására és elkészítésére szánt idő
  • a tervrajzra és a plotter kezelésére szánt idő
  • a fólia felrakására szánt idő

Ha mindent összeszámolunk, akkor olyan összeget kapunk, amely már nem elhanyagolható, és nem mehetünk el csak úgy mellette. És csak a gépek külső megjelenéséről beszélünk. Ezért érthető, hogy a konkurenciával nem küzdhetünk az árak folyamatos csökkentésével, ami végül sehova nem vezet. Azonban olyan minőséget kínálunk, amelyet másutt nem talál meg.

Felújított számítógépek kiváló minőségben