MAR Windows licenc – mi, miért, hogyan?

MAR Windows licenc – mi, miért, hogyan?

A Windows operációs rendszer licencei nem mindig egyszerűek és olcsók – 100%-ban legális operációs rendszerekre van szükség, főleg egy vállalatnál, mivel az ellenőrzések váratlanok lehetnek és a szankciók magasak. Még egy akaratlanul illegális rendszert is illegálisnak kell besorolni, és nem szabad mentesíteni a tudatlanságot. Tehát mi lenne a Windows OS licenc hozzáadásával, amelyet árukhoz kínálunk? Miért olcsóbb, mint egy normál új licenc? És mit jelent a címben a MAR rövidítés?


A felújított számítógépek és laptopok általában tartalmaznak egy Windows COA címkét, amelyen a megadott operációs rendszer aktiválási kulcsa van. A COA-címke azonban nem érvényes licenc, hanem csupán azt jelzi, hogy melyik rendszert eredetileg használták a gépen. Ha teljes vállalati licencre van szüksége, amely szintén megjelenik a számlán, akkor azt meg kell vásárolnia a géphez. Itt található a konfigurátorban lévő elem formájában, amelyet csak a jelenleg megvásárolt géppel lehet megvásárolni.


A Windows operációs rendszer MAR licencének hozzáadása nem külön kerül értékesítésre. Tehát, ha valahol új számítógépet vásárol, és szeretné hozzátenni tőlünk ezt a megfizethető licencet, akkor nem jár sikerrel. A MAR a Microsoft hivatalos felújítóját jelenti, és ezeket a licenceket a Microsoft közvetlenül felújított termékekre szánták.

Ez az alacsonyabb költségek oka is – a Microsoft támogatja a felújított számítástechnika értékesítését, amely csökkenti a környezetre gyakorolt negatív hatást, és ugyanakkor a minőségi technológia olyan felhasználókat ér el, akik nem engedhetik meg maguknak egy új, magasabb kategóriájú gépet. Ezért a Microsoft kedvezményes áron kínál MAR licenceket. Ugyanakkor nem arról van szó, hogy minden ügyfél közvetlenül megvásárolhatja a MAR-t a forrásból – ezen engedélyek forgalmazójának a Microsoft bejegyzett partnerének kell lennie, meg kell felelnie az eladott felújított gépek mennyiségére vonatkozó követelményeknek, és meg kell mutatnia, hogy melyik géphez adta meg az egyes engedélyeket. De ez nem olyan, aminek az ügyfelet zavarnia kellene, ő csak az alacsonyabb árat dicsérheti.


Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Örömmel elmagyarázunk mindent, hogy ne legyen szükségtelen kétsége vagy félelme. A MAR operációs rendszer licencének kiegészítése megtalálható a Dell felújított számítógépek és laptopok konfigurátorában.

Felújított Dell számítógépek Felújított Dell laptopok