Mit csinálunk a rossz minőségű áruval?

Mit csinálunk a rossz minőségű áruval?

Bár arra törekszünk, hogy a legjobbakkal dolgozzunk, nem minden beszállítónk képes mindig biztosítani számunkra a kívánt minőséget. Mit teszünk az ilyen árukkal?


Példának vegyük azokat az adaptereket, amelyek egy sorozatnyi notebokkal érkeztek. Már fogásra is gyanúsan könnyűek voltak, de főként mindenféle márka nélkül, csak AC Adapter felirat volt látható rajta. Néhány darab kipróbálása után úgy döntöttünk, hogy nincs értelme – és, hogy hol végezték az adapterek, azt a képen láthatja – az elektromos hulladékban.


Bár ez számunkra veszteség, és az adaptereket drágán kell majd cserélnünk a Dell eredeti márkáira. Belső szabványaink viszont nem teszik lehetővé, hogy rossz minőségű márkátlan termékeket értékesítsünk. Különösen akkor, ha olyan adapterekről van szó, amelyek komolyan veszélyesek lehetnek a csatlakoztatott laptopokat károsíthatják, súlyos esetben pedig akár tüzet is okozhatnak.

Szintén törődik a minőséggel, és megtapasztalta, hogy a Dell megbízhatóságát érdemes megfizetni? Akkor tudja, hogy bátran fordulhat hozzánk, mert pontosan ugyanezeket gondoljuk. Válasszon a Dell márkájú laptopok közül, eredeti kiegészítőkkel.

Dell Latitude E7240 Dell Latitude E6540 Dell Precision M4800