Saját magunkon tesztelünk

Saját magunkon tesztelünk

Technimax

Biztosan eljutott Önökhöz sok hír, ami a hírességekkel kapcsolatos, amelyek megjelennek a Samsung telefonok hirdetésében, és az iPhoneban. Röviden: ez egy olyan reklám, amelyért az előadó fizet, anélkül, hogy valóban érdekelne a bemutatott termék. Nálunk ez nem így működik – amit ajánlunk, azzal valóban dolgozunk. Saját magunkat teszteljük.

Technimax

A mi irodáinkban nem talál más számítógépet, sem laptopot, sem képernyőt, csak egy egy felújított Dell-t. Szerverhelyiségünkben felújított Dell PowerEdge R720 fut. Minden nap teljes mértékben kihasználjuk ezt a technikát, és bízunk benne. És mivel ez eddig nem okozott csalódást, bátran ajánlhatjuk tovább.

Még olyan régebbi gépeket is használunk, amelyeket már kizártunk az ajánlatból – például a grafikára és videó szerkesztésre szakosodott Dell Precision T7500-at. Webhelyünkön csak a Precision újabb modelljeit találja, de nincs okunk a T7500 cseréjére.

Tehát, amikor egy felújított számítógépet ajánlunk, nem csak azért, mert ez a mi feladatunk. Naponta dolgozunk velük, elégedettek vagyunk, és ugyanezt akarjuk Önnek is.

Felújított Dell számítógépek ajánlata