Segítünk ott, ahol szükség van rá

Segítünk ott, ahol szükség van rá

Ebben az évben is az a célunk, hogy a nyereség 2% -át közhasznú projektekre adományozzuk, amelyek hozzájárulnak a körülöttünk lévő élet és környezet javításához. Sikerünk elsősorban az Önök érdeme. Őszintén köszönjük szépen ezt. Mivel meg akarjuk osztani a sikerünket a rászorulókkal, ebben az évben 2 190 000 Ft-t szétosztottunk a cégünk emberei által kiválasztott projektek között. Örülünk, ha hűséges marad hozzánk, és így még tovább segíthetünk azoknak, akiknek igazán szükségük van rá.

Ajándék címzettje

Az ajándék célja

Michaela Brixová

Orvosi felszerelés vásárlása káros látású lány számára. Önkéntes tűzoltóként sporttevékenysége során sérült meg.

Lano, z.s.

Egy 7–14 éves gyermekeknek szóló projekt, melynek neve „Szombat TV nélkül”.

Jakub Voráček Alapítványa

Hozzájárulás az Ostraváról származó Kornecka asszony elektromos kerekes székének megvásárlásához az alapítvány ajánlása alapján.

Borůvka óvoda

Oktatási eszközök gyermekek számára.

Dominik Kurek

Dominik nagyon súlyos betegségekben szenved: a GRIN1 mutációja, epilepszia, súlyos mentális retardáció centrális spasztikus kvadroparézis axiális hipotóniával, és disztónia. A támogatás a segédeszközökre és a gyógyfürdőre van.

Amálie Ježková

Amálie arlequin típusú ichthyosisban szenved, és szükségszerűen drága krémekre és kenőcsökre van szüksége a bőre jobb állapotának megőrzése érdekében.

Vít Rozehnal

Vizelet gyors mérésére szolgáló eszköz a gyerekek akut eseteinél. Gyors diagnosztizálás súlyosabb esetekben segít a hatékonyabb kezelésben.

Nový Malín erdei óvoda

Hozzájárulás a síoktatáshoz.


Küldjön nekünk egy tippet, ahol legközelebb segíthetünk