Blog

Újdonságok, recenziók, termékekkel kapcsolatos tippek...

Dell OptiPlex 3070 – modern számítógép mindennapi használatra

Értékelések | 2022.10.04. | Jakub Seidl
Szeretnénk bemutatni Önnek a Dell OptiPlex 3070 számítógépet, amely 2022 végén az egyik legmodernebb felújítás alatt álló PC. Ideális számítógép az irodába, amely nagyon érdekes alternatívája lehet az új számítógépeknek. Felújított PC-ként lényegesen olcsóbb az újhoz képest, ugyanakkor modern alkatrészeket és a Dell márka híres megbízhatóságát kínálja.
teljes cikk

Dell Precision 7530 és Dell Precision 7540 – új generációs CAD laptopok

A Dell Precision 7530 és Dell Precision 7540 laptopok első példányait már raktáron tartjuk. Ezek a 15,6" mobil munkaállomások robusztus vázzal rendelkeznek, amelyek nem riadnak vissza az igényes CAD-projektektől és az egész napos munkaterheléstől sem. Mutassuk be őket röviden, ezúttal nem csak szövegben, hanem fotók melletti leírások formájában.
teljes cikk

Dell Latitude 5580 – 15,6" laptop két processzor generációval

Minőségi, megfelelő teljesítményű és biztonságú, márkás laptopot vásárolni nem könnyű feladat, különösen, ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, ami egyszerűen nem elég egy új csúcskategóriás laptopra. Ha nem akar kompromisszumot kötni a minőség terén, akkor lényegében csak egy lehetőség marad, hogy egy csúcskategóriás készülékhez nyúljon, mégpedig az, hogy felújított laptop mellett dönt. Lássuk, mit kínál a 15,6" Dell Latitude 5580 business modell.
teljes cikk

Dell Wyse 5070 – passzív számítógép virtuális munkakörnyezetbe

Értékelések | 2022.02.28. | Jakub Seidl
A Dell Wyse 5070 vékony kliens egy energiatakarékos számítógép passzív hűtéssel. Úgy tervezték, hogy biztonságosan és hatékonyan működjön hálózatokban és a Citrix, Microsoft, VMware és Amazon WorkSpaces virtuális munkakörnyeze­tekben. A Dell testre szabott ThinOS operációs rendszerével a bevezetés és a telepítés legfeljebb 10 percet vesz igénybe.
teljes cikk