Blog

Újdonságok, recenziók, termékekkel kapcsolatos tippek...

Dell Latitude 7480 – reprezentatív üzleti laptop

Értékelések | 2023.01.25. | Jakub Seidl
A Dell Latitude 7480 laptop nagyszerű választás vezetők és üzletemberek számára, akik nagy teljesítményű és megbízható reprezentatív munkaeszközt keresnek. Kis súlyának és nagy tartósságának köszönhetően a notebook alkalmas megbeszélésekre és terepre, ahol a hosszú akkumulátor-üzemidőt is kihasználhatja.
teljes cikk

Dell OptiPlex 7080 – több, mint egy irodai számítógép

A Dell OptiPlex 7080 számítógépek első darabjait raktáron tartjuk, így itt az ideje, hogy megnézze, mit kínál a PC-k új generációja. Bár nálunk az OptiPlex termékcsalád irodai számítógépként is megtapasztalható, a 7080 sokkal több is lehet. Teljesítményének és konfigurációs lehetőségeinek köszönhetően a játékgépek, a munkaállomások és a virtuális valósághoz használt PC-k kategóriáira is kiterjed.
teljes cikk

Dell OptiPlex 3070 – modern számítógép mindennapi használatra

Értékelések | 2022.10.04. | Jakub Seidl
Szeretnénk bemutatni Önnek a Dell OptiPlex 3070 számítógépet, amely 2022 végén az egyik legmodernebb felújítás alatt álló PC. Ideális számítógép az irodába, amely nagyon érdekes alternatívája lehet az új számítógépeknek. Felújított PC-ként lényegesen olcsóbb az újhoz képest, ugyanakkor modern alkatrészeket és a Dell márka híres megbízhatóságát kínálja.
teljes cikk

Dell Precision 7530 és Dell Precision 7540 – új generációs CAD laptopok

A Dell Precision 7530 és Dell Precision 7540 laptopok első példányait már raktáron tartjuk. Ezek a 15,6" mobil munkaállomások robusztus vázzal rendelkeznek, amelyek nem riadnak vissza az igényes CAD-projektektől és az egész napos munkaterheléstől sem. Mutassuk be őket röviden, ezúttal nem csak szövegben, hanem fotók melletti leírások formájában.
teljes cikk