Blog

Újdonságok, recenziók, termékekkel kapcsolatos tippek...

Dell Latitude 5580 – 15,6" laptop két processzor generációval

Minőségi, megfelelő teljesítményű és biztonságú, márkás laptopot vásárolni nem könnyű feladat, különösen, ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, ami egyszerűen nem elég egy új csúcskategóriás laptopra. Ha nem akar kompromisszumot kötni a minőség terén, akkor lényegében csak egy lehetőség marad, hogy egy csúcskategóriás készülékhez nyúljon, mégpedig az, hogy felújított laptop mellett dönt. Lássuk, mit kínál a 15,6" Dell Latitude 5580 business modell.
teljes cikk

Dell Wyse 5070 – passzív számítógép virtuális munkakörnyezetbe

Értékelések | 2022.02.28. | Jakub Seidl
A Dell Wyse 5070 vékony kliens egy energiatakarékos számítógép passzív hűtéssel. Úgy tervezték, hogy biztonságosan és hatékonyan működjön hálózatokban és a Citrix, Microsoft, VMware és Amazon WorkSpaces virtuális munkakörnyeze­tekben. A Dell testre szabott ThinOS operációs rendszerével a bevezetés és a telepítés legfeljebb 10 percet vesz igénybe.
teljes cikk

Dell OptiPlex 7070 – megbízható 9. generációs számítógép

A Dell OptiPlex 7070 megbízható, csúcskategóriás modell az üzleti ügyfelek széles körének. 2019-ben újdonságként került forgalomba, Tower, Small Form Factor (SFF) és Micro változatban. Az OptiPlex 7070 számos konfigurációs lehetőséget kínál, amelyek közül csak kevesen ne tudnának választani. A hangsúlyt a vállalati hálózat egyszerű adminisztrációjára és biztonságára is helyezik.
teljes cikk

Reprezentatív ultrabook – Dell Latitude E7440

Míg az új számítástechnika világában az ultrabookok már általánosságnak számítanak a gyakorlatban, az első modellek behatolnak a használt sorozatba. Mint azt már megszoktuk, egy sor professzionális modellről van szó, amelyek nem csak jól néznek ki és vékonyak, hanem a magas színvonalú minőséget és megbízekhatóságot is képviselik.
teljes cikk