Dell Precision 3630 – egy kis torony nagyszerű teljesítménnyel

Dell Precision 3630 – egy kis torony nagyszerű teljesítménnyel

Dell Precision 3630 a nagy munkaállomásokról alkotott régi elképzeléseinket törte meg, egy mini torony, amely első pillantásra könnyen összetéveszthető egy átlagos irodai számítógéppel. Például az OptiPlex 9020 torony még a Precision 3630-nál is nagyobb. De ha belenézünk, egy teljesen új dizájnt látunk, amely minden teret finoman kihasznál.

Dell Precision 3630

Elülső maszk hálóval az alsó részén

Letisztult dizájn

A Precision 3630 hátoldalán 3 különböző zárszerkezetet találunk. A jobb felső sarokban fekete fogantyú található, ami az oldal behajtására szolgál. A másik két zár kioldja a belső fémszerkezetet a forrással együtt, amely a szekrény elején zsanérokra van akasztva. Ezt azután oldalra lehet fordítani, így elérhetővé válik az összes alkatrész. A merevlemezekhez azonban az oldal kinyitása után azonnal hozzá lehet férni anélkül, hogy meg kellene döntenie a forrást.

Dell Precision 3630

Hátulról két zárat látunk kék nyilakkal, amelyek kioldják a belső szerkezetet

Erőteljes váltó

A Dell Precision 3630 8–9. generációs Intel Xeon vagy Intel Core processzorokkal érkezik. Az Intel Core esetében modellek egész sorával találkozhatunk, az i3-tól az i5-ig és az i7-től az i9-ig. 4 DIMM foglalat található a DDR4 RAM számára, amely Xeon processzorral felszerelve ECC típusú is lehet. A PCIe 3 foglalatba akár 265 W-ot igénylő grafikus kártyák is telepíthetők, általában az nVidia Quadro vagy az AMD Radeon Pro professzionális modelljei. Számítógépes adattárolásra az alaplapon egy M.2-es foglalatot, a 3,5"-os meghajtókhoz további 3 pozíciót használhatunk, anélkül, hogy elveszítené az optikai meghajtót, ami egy ilyen kompakt tokban valóban nem hallható. Alternatív megoldásként akár 4-et is beépíthetünk kisebb 2,5"-os lemezeket, ami az M.2-vel együtt összesen 5 lemezt ad.

Dell Precision 3630

A tápegység átfordítása után minden alkatrészhez hozzáférünk

Nagy haszon

Mint minden Dell munkaállomást, a Precision 3630-at is professzionális tervezési, 3D-s tervezési, elemzési és hasonló, számításigényes műveletekhez tervezték és tesztelték. Az ISV-tanúsítvány biztosítja a professzionális szoftverek megbízható működését a fent említett célokra. Van egy Dell Precision Optimizer segédprogram is, amely segít a felhasználóknak ezen alkalmazások teljesítményének finomhangolásában. 10 USB-port található, amelyek közül az egyik USB-C típusú, a kütyük csatlakoztatásához kreatív tevékenységeihez. A COM port is minden esetben rendelkezésre áll.

Dell Precision 3630

A merevlemezek az oldal kinyitása után azonnal elérhetők

Ha modern munkaállomásra van szüksége a nagy teljesítmény és a kis méretek kombinációjával, a Dell Precision 3630 egyértelmű választás. A számítógép modern processzorának és biztonsági TPM-moduljának köszönhetően a legújabb Windows 11-et is támogatja, így a távoli jövőbe is belevághat. Ezen kívül megvásárolhatja tőlünk két év garanciával és garanciával, hogy a reklamációt az árban szereplő másnapig elbírálják.

Válasszon egy felújított Dell Precision 3630-at