Kompakt és megbízható nyomtató - HP LaserJet Pro M402

Kompakt és megbízható nyomtató - HP LaserJet Pro M402

A nyomtatók az egyetlen kivétel termékskálánkban, ahol inkább a HP márkát részesítjük előnyben, mint a Dell modelleket. A HP hosszú távú specializációja és a nyomtatófejles­ztésbe történő beruházás vezetővé tette a HP-t. Vessen egy pillantást az egyik újabb modellre, a HP LaserJet Pro M402 fekete-fehér lézernyomtatóra.

Továbbfejlesztett 400 sorozatú modell

HP LaserJet Pro M402

Az új HP LaserJet Pro M402 nyomtató alacsonyabb profillal

Első pillantásra a HP M402-nek jelentősen csökkent a mérete, összehasonlítva az ugyanazon 400-as sorozat előző modelljével. Ezen felül a HP M402 növeli a nyomtatási sebességet, mind a folyamatos, mind az első oldal készenléti állapotból történő nyomtatáskor. Az ajánlott havi terhelés szintén nőtt, ami megmutatja nekünk, hogy a HP hogyan hisz termékeiben. Nyilvánvalóan az előző modell megbízhatóságának tapasztalatát követően nem láttak problémát az ajánlott érték havi 4000 oldalra történő növelésével, amely minden munkanapon körülbelül 181 oldalnyi nyomtatásra jön ki.

Van még egy automatikus be- és kikapcsolási funkció, amely automatikusan energiatakarékos üzemmódba állítja a nyomtatót, ha tétlen állapotban van, ezzel megtakarítva az energiát és a költségeket. Ha csatlakozik a hálózathoz, cloud szolgáltatásokból vagy mobil eszközökről is nyomtathat. A nyomtató biztonsága szintén magas szintű – az összes szintet és a biztonsági lehetőségeket lásd a hivatalos dokumentációban.

Széles formátumú támogatás

HP LaserJet Pro M402

Adagoló sokféle formátum támogatásával

A LaserJet M402 a felhasználóba­rátságot és a beállítások széles skáláját ötvözi. Jó példa erre a 250 lapos papíradagoló, amelyet mind a hossza, mind a szélessége beállítható a megadott szabványos értékekre vagy a kívánt módon. A helyes beállításhoz nem kell semmiféle speciális műszaki ismerettel rendelkeznie, mivel az összes csúszkát egyértelműen kék jelöli, és minden intuitív és jól meg van jelölve. Ez vonatkozik mind a patronokra, mind a festék cseréjére.

Az M402 változatai

HP LaserJet Pro M402

Egyszerű, de elegendő kijelző az alapbeállításokhoz

A HP nyomtatókhoz hasonlóan a LaserJet Pro M402 többféle változatban kapható, ideértve az M402N, M402DN, M402DNE és M402DW. Az egyes betűk jelentését a HP nyomtatócímkézés egyik cikke írja le. A magyarázat csak a DNE változathoz szükséges, amely ebben az esetben pontosan megegyezik a DN-vel, kivéve a belső memória kapacitását, amely kétszerese a DNE-nek.

Jelenlegi modell teljes támogatással

HP LaserJet Pro M402

A toner könnyen hozzáférhető és könnyen cserélhető

A HP LaserJet Pro M402-ről szólva meg kell jegyezni, hogy ez határozottan nem egy elavult modell, amelyen a gyártó leáll. Éppen ellenkezőleg, a modell nagyon naprakész, és bár használtnak találja, a cikk elkészítésekor a magyar internetes vadonatújban megvásárolható. Látogasson el a hivatalos HP webhelyre, amelyen számos operációs rendszer illesztőprogramja található, beleértve a legújabb Windows 10-et is.

Ha olyan irodai nyomtatót keres, amely sok helyet nem igényel, és több felhasználó számára megbízhatóan kitart, a HP LaserJet Pro M402DN lehet a megfelelő megoldás. Mindezt egyaránt értékelni fogja a sebesség, valamint a karbantartás és az üzemeltetés megkönnyítése szempontjából. Van további kérdése a nyomtatóval kapcsolatban? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mi biztosítjuk Önnek know-how-t és kétség esetén tanácsot adunk Önnek, melyik nyomtató lesz a legmegfelelőbb az Ön igényeinek.

Használt HP LaserJet Pro 400 M402 nyomtatók