Blog

Újdonságok, recenziók, termékekkel kapcsolatos tippek...

Technimax cég 5 alapvető értéke

Bizonyára alapvető szabályokat állított fel a cégében annak érdekében, hogy egy egészséges csapatot és az ügyfelekhez való megfelelő hozzáállást fenntartsa. Mi, a Technimaxban, olyan értékeket is képviselünk, amelyeknél hisszük, hogy jó nekünk is és Önöknek is. Etikai kódexünk öt kulcsfontosságú pontot sorol fel:
teljes cikk

Mi a különbség a Core i5 a Core i7 között?

Annak érdekében, hogy mozoghassunk a számítástechnika világában, és ne tévesszenek meg a jövedelmező kereskedők eladási szavaival, tudnunk kell, mit vásárolunk. Talán már olvasta el az Intel Core i3 és a Core i5 processzorok összehasonlítását, tehát menjünk tovább és nézzük meg, mi különbözteti a Core i5-t a Core i7-től, és hogy van-e értelme befektetni egy magasabb kategóriába.
teljes cikk

Különbség a professzionális és a hagyományos grafikus kártyák között

Gondolkozott már azon azon, hogy az nVidia Quadro és az AMD FirePro professzionális grafikus kártyák miért sokkal drágábbak, mint a hagyományos GeForce és a Radeon? Én igen, ezért kerestem és gyűjtöttem olyan információkat, amelyeket most szeretnék Önökkel megosztani. Vessünk egy pillantást a DirectX és az OpenGL interfészekre, memóriakapacitásra, kettős pontosságú lebegőpontos teljesítményre, praktikus felhasználásra és a továbbiakra.
teljes cikk