Blog

Újdonságok, recenziók, termékekkel kapcsolatos tippek...

A legkelendőbb Dellek Q1 2022 időszakban

Az idei év első negyedévével a hátunk mögött itt az ideje, hogy visszatekintsünk a felújított számítógépek értékesítésében történt eseményekre. Egyértelmű előrehaladást látunk a notebookeladá­sokban. Míg 2021-ben a 4. generációs modellek vezettek a 12,5" és a 15,6" modellek között, idén más a helyzet.
teljes cikk

Mely laptopoknál kell odafigyelni a processzorok generációjára

Terméktippek | 2021.07.15. | Jakub Seidl
Kiemelt figyelmet ajánlunk a Dell Latitude E5250, E5450 és a E5550 modelleknél, amelyek tartalmazhatják a CPU 4. vagy 5. generációját, valamint a Dell Latitude 7280, 7480, 5480 és 5580 modelleknél, amelyek tartalmazhatják a CPU 6. vagy 7. generációját. Olyan helyen vásároljatok, ahol az eladó alapos információkkal tud szolgálni és nem akar benneteket becsapni.
teljes cikk

Dell Wyse vékony kliens a távoli szerverkapcsolathoz

A Dell Wyse számítógépek az úgynevezett vékony kliensek (Thin Client) közé tartoznak. Ezek a számítógépek kicsik, könnyűk, csendesek és energiatakarékosak. Általában egy távoli szerverrel való összekapcsoláshoz használják őket, amelyen a felhasználó ténylegesen dolgozik. Ha az Ön alkalmazása egy szerveren fut, és olcsó felhasználói hozzáférési terminálokat szeretne létrehozni hozzá, akkor a Dell Wyse vékony kliensek csakis Önre várnak.
teljes cikk

Dell dokkolóegység USB-C felülettel

Terméktippek | 2021.03.09. | Jakub Seidl
Kínálatunkat az Ön számára a Dell WD15 és WD19 dokkolóegységekkel bővítettük ki, amelyek USB-C felületen keresztül csatlakoztathatók. Megtalálhatja őket aktuális kínálatunk újgenerációs laptopjának, a Dell Latitude 5480 konfigurá­torában, amely már nem rendelkezik a klasszikus E-family dokkoló csatlakozóval.
teljes cikk