2020 legkelendőbb Dell-jei

2020 legkelendőbb Dell-jei

Kiértékelést készítettünk Önöknek a Dell laptopok és számítógépek modelljeinek eladásáról az idei év elejétől számítva. A laptopokat a CPU szerint osztottuk fel. A teljes értékelés érdekes megállapítást eredményez, melyet a cikk végén talál.

Az első grafikonból láthatjuk, hogy az összes Core i5 konfigurációjú notebook modell közül a Latitude E6540 egyértelműen a legkelendőbb, több mint kétszeresen a második legkelendőbb, a Latitude E7240 ultrabookhoz viszonyítva. A többi modell esetében az eladások közötti különbségek kevésbé hangsúlyosak, de biztosan mondhatjuk, hogy a Core i5 laptopok kategóriájában a Latitude E6540 feltétlenül a legnépszerűbb.

Graf prodejů Dell

Core i5-ös laptopok értékesítése

A második grafikonon hasonló összehasonlítást látunk, de ezúttal a Core i7 konfigurációjú laptopoknál. Az ultrabookok itt is egyértelműen vezetnek, különösen a Latitude E7440, amely tavaly is a legkelendőbb volt. A következő generáció, a Latitude E7450 azonban már felzárkózik és a második helyen van.

Graf prodejů Dell

Core i7-es laptopok értékesítése

Az utolsó grafikonon a Dell OptiPlex számítógépek vannak, ezúttal a különböző modellek és konfigurációk egy grafikonon. A Core i5-ös konfigurációban egyértelműen az OptiPlex 9020 uralkodik, és ha tovább nézzük a grafikont, kiderül, hogy a Core i7-es konfigurációban is az OptiPlex 9020 a nyerő

Graf prodejů Dell

PC-k értékesítése modell és CPU szerint

A fentiek alapján megállapítható, hogy az év eleje óta a Latitude E6540, E7440 és az OptiPlex 9020 vezetnek az értékesítési listákon, ezek közül a legkelendőbb modellek 4. generációs Intel Core CPU-val rendelkeznek, akár i5, akár i7. Tehát, ha azon gondolkodik, hogy melyik gépünk a legjobban kifizetődő, akkor más vásárlók vásárlása szerint ezek egyértelműen a 4. generációs processzorral rendelkező gépek. A szűrés révén az összes ilyen weboldalunkon könnyen megtekinthető.

Laptopok 4. generációs CPU-val