SSHD lemezt készítettünk el az Önök számára, amely az SSD és a HDD előnyeinek kombinációja

SSHD lemezt készítettünk el az Önök számára, amely az SSD és a HDD előnyeinek kombinációja

Olyan módot keres, ami lehetővé teszi a gyors és nagy kapacitású tárolást a laptopján? A gyorsaságot SSD-k biztosítja, de ahhoz, hogy kedvező árú legyen, alacsonyabb kapacitásúnak kell lennie. A klasszikus HDD ismét nagy kapacitást kínál kedvező áron, de lassú. A Seagate hibrid SSHD-k olyan megoldást kínálnak, amely kombinálja a HDD kapacitást az SSD sebességgel és az alacsonyabb beszerzési árral.

SSHD Seagate FireCuda 1TB

2,5" SSHD Seagate FireCuda 1TB

A gyártó feltünteti, hogy a Seagate FireCuda SSHD ötször nagyobb sebességet ér el, mint egy normál HDD. Hogyan? A normál táblákon kívül tartalmaz egy kisebb NAND flash memóriát is, amelyet kicsi SSD partíciónak nevezhetnénk. A lemez ezen a részen tárolja a leggyakrabban használt fájlokat, hogy sokkal gyorsabban tudjon velük dolgozni. Az SSHD kiértékeli, hogy mely fájlokkal és alkalmazásokkal dolgozik leggyakrabban, és „szabadidejében“ áthelyezi őket. Ezért valószínű, hogy a munka sebességének növekedését csak néhány napos használat után fogja megtapasztalni, amikor a meghajtó „megtanulja“ az Ön munkastílusát.

A laptopok és számítógépek konfigurátorban megtalálhatja ezt a 2,5 hüvelykes SSHD Seagate FireCuda meghajtót, amelynek kapacitása 1 TB. A magyar webáruházakban kínált új termék árához képest nálunk szinte a feléért vásárolhatja meg ezt. A meghajtó kiváló vásárlói értékeléssel rendelkezik – az Árukeresőn 5 csillagból 4,7 csillagot kapott. Ha érdekli Önt a nagyobb sebesség és kapacitás valamint az alacsony ár kombinációja, akkor mindenképpen próbálja ki az 1 TB SSHD Seagate-t.

Hibrid 1TB SSHD lemezzel rendelkező notebook választása