A Dell legkeresettebb termékei 2022-ben

A Dell legkeresettebb termékei 2022-ben

Az új évvel van lehetőségünk visszatekinteni és értékelni, hogy melyik Dell által javított laptop és számítógép modell volt a legnépszerűbb nálunk. A tavalyi értékesítési áttekintéshez képest idén bővítettük a notebookok grafikonját az öt sorral, és a számítógépeknél a modell sorokat generációk alapján egyesítettük.

A legkeresettebb laptopok 2022-ben

laptop eladási grafikon

Annak ellenére, hogy látjuk, hogy nagyon szoros volt, 2022-ben a legnépszerűbb laptop volt a 15,6" Dell Latitude E5570. A 14" Dell Latitude E7470 eladásai csak néhány darabkal maradtak le. Mindkét esetben Intel Core 6. generációs processzoros gépekről van szó, amelyek egyértelműen győztek és átvették a tavalyi 4. generációs első helyet. Érdekes, hogy a legújabb Dell Latitude 7490 és a nagyobb 15,6" Latitude 5590 modellek nagyon népszerűek. Ezek a laptopok ugyanis 8. generációs processzort tartalmaznak és támogatják a Windows 11-et, amelyre már néhány cég általánossá vált.

A legkeresettebb számítógépek 2022-ben

számítógép értékesítési grafikon

A számítógépek közül a 4. generációs CPU-val rendelkező modellek voltak a legnépszerűbbek, például a Dell OptiPlex 9020, ugyanúgy, mint az előző évben. Nyilvánvaló, hogy az áruk csökkenése nagyon vonzó, mivel a teljesítmény még mindig elegendő a kényelmes irodai munkához. A grafikonból látjuk, hogy a várható elmozdulást is, amikor a frissebb OptiPlex 7040 a második helyet foglalta el, és megelőzte a régebbi OptiPlex 7010-et, bár csak igen közeli volt. Az OptiPlex 3060/7060 8. generációs CPU-val rendelkező modelleknél jelenleg nem látunk olyan magas érdeklődést, mint amilyet az ilyen generációjú laptopok váltanak ki, de várjuk, hogy az áruk csökkentése idővel népszerűbbé teszi őket.

Összegezve látható, hogy a 6. generáció immár a laptopok királya, míg a 4. generáció még mindig a PC-knél tart. Ne habozzon, válassza például ezt a kevésbé népszerű technikát akár 4 év garanciával. A kiválasztott Dell modellekre való specializációnk lehetővé teszi, hogy elegendő alkatrészt tartsunk raktáron, így a garanciális igényeket már a következő napon intézzük, és a garancia lejárta után is szívesen segítünk.

Válasszon a felújított Dell PC-k közül