A funkcionális még nem jelenti az értékesíthetőséget

A funkcionális még nem jelenti az értékesíthetőséget

Megégette már magát valaha egy termék vásárlásakor, amikor az ár nagyon kedvezőnek tűnt, de a minőség nem volt kielégítő? Ismerjük azt. Az évek során a beszállítók széles körét kipróbáltuk, és néhányuk és néhány közül csak bizonyos típusú áruk vehetők át. Előfordul, hogy egy beszállítónak jó és szép számítógépe van, viszont kopott, és ezért nem a megfelelő. Mivel tudjuk, hogy a keresés és egy tapasztalt beszállító milyen időigényes és költséges, úgy döntöttünk, hogy Önökkel másképp szeretnénk bánni.

Akár számítógépre, laptopra, képernyőre, nyomtatóra vagy szerverre van szüksége, az összes terméket első osztályú minőségben találja meg. Azok a gépek, amelyek nem felelnek meg a pontos előírásainknak, kivonjuk a forgalomból és félretesszük alkatrésznek.

Az OptiPlex 7010 SFF pótalkatrészei

És ha még az alkatrészek sem felelnek meg? Akkor nincs más választás, mint félretenni és környezetbarát módon ártalmatlanítani. A fenntartott térben például merevlemez-meghajtókkal teli dobozokat halmozunk fel, amelyek funkcionálisak lehetnek, de nem felelnek meg szabványainknak.

Eltávolított merevlemezek, amelyek nem felelnek meg a szabványoknak

A gép működőképessége nem azt jelenti, hogy eladásra alkalmas. Raktárunkon számos raklop található számítógépes technológiával, amelyek működnek, de nem használhatók – repedt alváz, karcolt kijelzők, stb. Noha az ilyen termékek jelentős többletköltségeket okoznak, tudjuk, hogy a minőség és az Önök, ügyfeleink hosszútávú elégedettsége kifizetődik.

Tehát, ha nem akarja próbálgatni és vizsgálgatni, hogy melyik típusú árú melyik felújított beszálítótól származó számítástechnika a megfelelő, bízza csak ránk. Ennek eredményeként a teljes termékválaszték magas minősége és megbízhatósága időt és pénzt takarít meg, bár ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a vételár kissé magasabb lehet.

Használt számítógépek Használt laptopok Használt monitorok Használt nyomtatók