A laptopok becsületes felújítása

A laptopok becsületes felújítása

A használt laptopok leggyakoribb hibái, például a hibás pixel, a kijelző alatti por, a karcolás vagy egy kis folt. Két oka lehet. Egyrészt a kijelző eléggé ki van téve viszontagságoknak (ütés) a laptop használatakor, másrészt a kijelző cseréje nagyon drága, így kevés ember hajlandó kicserélni. A laptop kijelzője hajlamos a károsodásra, ilyen például a szerkezeti technológiája. Akár 25 000–50 000 forintba is kerülhet a kijelző cseréjére.

laptop kijelző

Általános „kicsi“ hiba, amelyek felett eladók könnyen elsiklanak, és nem oldják

Felosztás minőség vs felújítás

Szinte minden felújított technika kereskedő az eladáskor jelzi azt a paramétert, hogy a kijelző rendben van-e, vagy a fenti sérülések valamelyikét mutatja-e. Az érthetőség kedvéért a laptopokat A, A-, B+ stb. kategóriába sorolják. A ravaszabbak a PREMIUM, a STANDARD és a ECONOMY megjelölést használják, így az ügyfél nem érzi magát olyan rosszul, amikor hibás termékeket vásárol.

Vegyük figyelembe, hogy a B minőségű laptop nem felújított laptop, hanem csak egy újraértékesített használt laptop, amelyet a szállító olcsóbban szerez be, és egy kicsit drágábban eladja Önnek. Ha a laptopot ténylegesen felújították, akkor a folyamat után A+ minőségű lesz. Valójában sok beszállító, akik felújított berendezéseket értékesítik, egyáltalán nem tudják vagy nem akarják felújítani, mert az túl drága.

laptop kijelző

A nem javítható hibás alkatrészek növelik a költségeket, ám ez a felújítás szerves része

Csak egy apróság…

Gondolja csak át: A laptop vagy a monitor melyik részét látja mindig? Hová néz a legtöbbet? A kijelzőre! Olyan, mint egy autó. Hol nem akar hibákat találni? A szélvédőn! Ezt a törvény tiltja. Autót vásárol és repedt szélvédővel fogja vezetni? Nehezen. Akkor miért vesz egy laptopot vagy monitort hibás kijelzővel, amelyet állandóan nézni fog?

Igen, az eladó azt fogja mondani, hogy a hiba kismértékű, hogy ez csak egy apróság, amit még csak nem is fog észrevenni. De szeretné nézni a hibát minden másodpercben amikor az eszközön dolgozik? Lehet, hogy megszokja, de ez befolyásolja a figyelmet, és ha fényképeket, grafikákat dolgoz fel, vagy ha Word-ben szöveget ír, fehér háttéren, akkor ez zavarni fogja Önt.

Ez minket is zavar, és ezért nem csináljuk ezt meg Önökkel, az ügyfeleinkkel, és nem kényszerítjük arra, hogy kompromisszumot kössön az ár és a valódi minőség között. Egyszerűen garantáljuk, hogy minden laptopunk és monitorunk hibátlan kijelzővel rendelkezik. Nem kell figyelni a termék megjelölését, és kompromisszumot keresni. Csak válasszon tőlünk egy terméket, és hagyatkozzon annak minőségére.

laptop kijelző

Csere kijelzők a sor végén a kijelzők javítására

A Technimaxnál tényleg felújítunk

Ne hagyja, hogy az eladó „meggyőzze“, hogy nem lehet észrevenni a repedezett szélvédőt, vagy használatkor nem fogja zavarni. Milliókat fektetettünk abba, hogy a kijelzőket olcsón javíthassuk vagy cseréljük. A számítógépes technikát ténylegesen felújítjuk, nem csak vásároljuk és tovább értékesítjük. Hány vállalatot ismer a felújított berendezések széles skáláját kínálja, és valójában felújítja termékeit? Vagyis csak A+ minőségű árut kínálnak?

Higgye el, hogy az alapos tisztítás és tesztelés csak munkánk 10% -át teszi ki. Az igazi művészet a valódi felújításban rejlik, amelynek eredményeként A+ minőségű terméket kapunk, sérülés vagy túlzott kopás jelei nélkül.

Becsületesen felújított laptopot választani