Hogy nem működött a rugged laptopokkal

Hogy nem működött a rugged laptopokkal

Ezen a ponton a Dell Latitude 7404 rugged laptopokat akartunk ajánlani Önnek, amelyek iránt ügyfeleink nagy érdeklődést mutatnak. Sikerült vásárolnunk vonzó áron 45 darabot, és több mint 2 napot töltöttünk bemeneti minőségük ellenőrzésére. Sajnos szinte mindegyiknek volt egy kisebb kijelző hibája, konkrétan egy karcolás a kijelzőn.

Dell Latitude 7404 rugged

Igen, tudjuk, hogy egy másik eladó A- vagy B-minőségben kínálná ezeket, de mi ezt nem akarjuk megcsinálni. Inkább kihagynánk a profitot, mint hogy bizonytalanná tegyük Önt a termék kiválasztásakor. Ragaszkodunk ahhoz, hogy a teljes termékválaszték A minőségű legyen. Ezért sajnáljuk, hogy ezen a ponton értesítenünk kell, hogy nem kínálunk rugged laptopokat. Nagyon sok pénzbe került nekünk a szállítás, a tesztelés, a beszállítói hitelkártya feljegyzés stb., De ez másképp nem megy.

Dell Latitude 7404 rugged

Lehet most felveszi a kapcsolatot egy másik szállítóval, hogy érdeklődjön ezekről a termékekről, és elveszítjük a mozgásterünket, amelyre sürgősen szükségünk van a további innováció előremozdításához. Ugyanakkor biztosak vagyunk abban, hogy ezt a hozzáállást értékelni fogja, és inkább más termékeket vásárol tőlünk garantált A minőségben, és nem fordul el tőlünk.

Örömmel várjuk, hogy meglátogassa e-shopunkat