Hogyan kell kezelni a laptop akkumulátort

Hogyan kell kezelni a laptop akkumulátort

Egy sor utasítást és ajánlást kaptunk az akkumulátorok selejtezésére a Dell eredeti laptop akkumulátor szállítójától. Nem sértjük meg az intelligenciáját, és soroljuk fel mindegyiket, mint például, hogy nem dobja az akkumulátort a tűzbe, de néhányuk hasznos, és jó tudni róluk, vagy időről időre megemlíteni őket. Ezeknek az iránymutatásoknak a betartásával meghosszabbíthatja laptopja akkumulátorának élettartamát, és megakadályozhatja annak károsodását, vagy akár a laptop megrongálódását is.

baterie Dell

1) Forró időben ne hagyja az akkumulátort (vagy az akkumulátort tartalmazó laptopot) az autóban
2) Ne tegye az akkumulátort fémtárgyak közé, hogy ne érintkezzen véletlenül a vezető anyaggal
3) A töltés előtti hőmérséklet nem lehet 5°C alatt és 35°C felett
4) Ne dobja a használt akkumulátort a szokásos háztartási hulladék közé
5) Javasoljuk, hogy az első használat előtt 12 órán keresztül töltse az akkumulátort
6) Ha az akkumulátort nem használja, tárolja feltöltött állapotban, és legalább hathavonta töltse fel


Az akkumulátor kezelésének módja Önön múlik, és tapasztalatból tudja, hogyan működik. Az akkumulátort néha úgy vigyáznak, mint a szemük fényére, még is tönkremegy, máskor semmivel nem törődnek, és mégis évelet kibír. Az alapvető utasítások betartása azonban növeli annak esélyét, hogy az akkumulátor hosszabb ideig kitart. Tekintettel az új akkumulátorok magas áraira és a tényre, hogy a fentebb említettek betartása nem túl nehéz, hasznosnak tartjuk ezt az információt, és mindenképpen meg szerettük volna osztani Önnel.

Fontos Önnek a laptop hosszú élettartama? Válasszon a Dell Latitude és a Dell Precision laptopok kínálatából, amelyekhez eredeti Dell akkumulátort vásárolhat a konfigurátoron keresztül.

Használt Dell laptopok