Hogyan teszteljük a laptop akkumulátorait

Hogyan teszteljük a laptop akkumulátorait

Fontos a laptop akkumulátorának üzemideje az Ön számára? Természetesen nekünk igen, ezért szentelünk külön figyelmet az akkumulátoroknak.

Mit garantálunk

Garantáljuk az egyes notebookok akkumulátorának minimális élettartamát, 30 percet. A notebookok átlagos akkumulátor-élettartama azonban egy és két óra között változik, ezek egy része több, mint 3 óra. Ha biztos akar lenni benne, hogy erősebb-e az akkumulátor, válassza a konfigurátorban az „garantálja az akkumulátor 1,5 óra élettartamát“ vagy a „garantálja az akkumulátor 2,5 óra élettartamát“ beállítást. Biztos lehet abban, hogy a megrendelt laptop bírja fogni akkumulátoron a megadott ideig. Fontos dolog az, hogy nem kell kiválasztania egy adott darabot a szükséges paraméterekkel, és ugyanakkor a kívánt üzemidejű akkumulátorral. Nálunk ez egyszerűbb:

  1. Válasszon laptopot az ön elképzelései szerint.
  2. A konfigurátorban határozza meg pontosan, mire van szüksége.
  3. Szükség esetén válassza ki az akkumulátor élettartamának garanciáját. Rendelhet új akkumulátort is, de Ön dönti el, hogy melyiket részesíti előnyben.

Azt akarjuk, hogy ne akciós termékeket vásároljon, hanem olyan dolgokat, amelyekre igazán szüksége van és jól szolgálják Önt. Hisszük, hogy az akciók az üzletláncok élelmiszerbol­tjaihoz tartoznak. Végül is a számítógépes technológia kiválasztása során az ész a mérvadó, és a keresése annak, amire szükségem van, nem pedig az, amit valaki szándékosan „akcióval“ lát el!

Mit csinálunk Önért

Az akkumulátorokat általában állapotfelismerés és az akkumulátor élettartamának előrejelzése formájában tesztelik, valószínűleg a töltési ciklusok számának és az aktuális kapacitásnak a megszámlálásával. A tapasztalatból tudjuk, hogy a legjobb teszt a valódi terhelés, és ezért kifejlesztettünk saját szoftvert, amely automatikusan lemeríti, feltölti és rögzíti az akkumulátor állapotát. A teszt két töltési és merülési ciklust tartalmaz, és általában 1–2 napot vesz igénybe. Igen, időigényes, de úgy gondoljuk, hogy értékelni fogja.

Nincs rosszabb annál, ha „jó“ akkumulátorral rendelkező laptopot tesztelünk, és minden azt mutatja, hogy rendben van, de az akkumulátor 20% -nál spontán kikapcsol, és ennek következménye, hogy kapcsolat megszűnik. Igen, ez történik a használt laptopokkal is. Az IT felújításának több mint 20 éve alatt nem találtunk jobb módszert az akkumulátor tesztelésére, mint hogy azt tényleges stressznek tegyük ki és a normál munkát (azaz a teljes töltést és a teljes lemerülést) szimuláljuk.

Egy speciális asztalon tucatnyi laptopot tesztelünk, és a tesztek eredményei rögzítve vannak a szerverre. Kísérleti SW és HW eszközöket fejlesztettünk ki egy külső partnerrel együtt, és ez több százezer cseh koronába került, de tudjuk, hogy garantálhatjuk az akkumulátor valódi állapotát, nem csak egy becslést, amelyet az egyszerű alkalmazások mutatnak.

Mi van akkor, ha nem működik

Mivel ez csak egy darab „vas”, tisztában vagyunk azzal, hogy kivételes esetekben a laptopok akkumulátorai hibásan működhetnek, ezért azonnal készen állunk a probléma megoldására. Az Ön rendelkezésére állunk, és készen állunk az akkumulátor azonnali cseréjére annak érdekében, hogy garantáljuk a reklamáció másnap történő kezelését, amelyet automatikusan és ingyenesen kap a megvásárolt áruval. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, örömmel válaszolunk minden esetleges kérdésére.