Milyen az élet a Latitude E7240 ultrabookkal

Milyen az élet a Latitude E7240 ultrabookkal

Találkozott már a Delltől származó ultrabookokkal? Egészen biztosan érdemes megnézni. Ropek kollégám körülbelül egy éve használja a 12,5 hüvelykes Dell Latitude E7240 ultrabookot. Ezért felkértem őt, hogy röviden ismertesse eddigi tapasztalatait ezzel a modellel kapcsolatban:

"Sokat számít nekem a laptop dizájnja, ezért örülök az E7240 ultrabooknak. A dizájn szép, a barátnőmnek is nagyon tetszik (azt mondta, hogy a Lenovo helyetta, ami neki van inkább valami ilyesmit vásárolna).

Ami a munkával kapcsolatos tulajdonságokat illeti, az tartóssága jobb, mint egy klasszikus laptopnak, kis mérete és súlya miatt szépen kezelhető, az ember lassan azt sem érzi, hogy a kezében van, olyan könnyű. A teljesítmény (office, outlook) és az internet is kiváló.

A közelmúltban összekapcsoltunk otthon a házimozival, és teljes hd filmet (mintegy 11 GB-os verzió) játszottunk le rajta minden gond nélkül. Az egyetlen negatívumként fogom fel, hogy sok munkaterhelés mellett (csak az fhd videószükséges) a kis ventilátornak van mit csinálnia, és a következő munkánál a laptop eléggé forró. De ezt csak akkor veszem észre, ha úgy dolgozom vele, hogy a kezemben vagy rajtam van. Még az asztalomon vagy a házimozival való csatlakozáskor sem veszem észre, és az elmúlt évben, vagy amilyen hosszú ideje már megvan, soha nem kapcsolt ki, vagy nem volt probléma a túlmelegedéssel. Amivel elég sok tapasztalatom van az Acer kapcsán, amikor a noteboom túlmelegedés miatt ki is kapcsolt. De így melegszik az MSI játék, és ahhoz nem is kell az embernek játszania, úgyhogy végülis teljesen rendben van.

Az összes szükséges porttal rendelkezik, nem találkoztam semmilyen problémával, és az anyag érintésre nagyon szép, csúcs, elvégre a legnépszerűbb E7XXX sorozat."


Szeretné megtapasztalni a Dell ultrabooks prémium minőségét is? Most megvan rá a lehetősége.

Dell ultrabookok