Blog

Újdonságok, recenziók, termékekkel kapcsolatos tippek...

Dokkoló állomás minden laptophoz ingyen

Kedves Vásárlók, készítettünk az Önök részére egy furcsa akciót, mely annyira egyszerű, mint ahogy azt a felirat is mutatja. Minden laptophoz, melyet nálunk megvásárol, egy USB 2-vel ellátott Dell PR02X dokkoló állomást adunk ajándékba. Az akció ma, 2020.1.8-án kezdődik és 14 napig tart. Az akció vége nincs időbelileg meghatározva, ugyanis a dokkoló állomás készlet erejéig tart, melyeket erre a célra tartottunk fenn.
teljes cikk

Meghosszabbított garancia – van értelme?

A jótállás egy gyakran vitatott téma, és mivel erről gyakran beszélünk az ügyfelekkel, úgy döntöttünk, hogy megosztjuk a kapott információkat. Úgy gondolom, hogy nem árt bővíteni a látókört, és megfogalmazni a saját véleményét. Jöjjön, és gondolkozzon el a garancia paramétereiről, amelynél nemcsak a hossza a fontos.
teljes cikk

Hogyan teszteljük a laptop akkumulátorait

Fontos a laptop akkumulátorának üzemideje az Ön számára? Természetesen nekünk igen, ezért szentelünk külön figyelmet az akkumulátoroknak. A tapasztalatból tudjuk, hogy a legjobb teszt valódi terhelés, ezért kifejlesztettünk egy saját szoftvert, amely automatikusan lemeríti, feltölti és rögzíti az akkumulátor állapotát. A teszt két töltési és merítési ciklust tartalmaz, és általában 1–2 napot vesz igénybe. Igen, időigényes, de úgy gondoljuk, hogy értékelni fogja.
teljes cikk

Hogy nem működött a rugged laptopokkal

Szerettük volna a kívánt rugged laptopokat felvenni kínálatunkba, de a belépési ellenőrzés során azt tapasztaltuk, hogy szinte mindegyik rendelkezik valamilyen kijelző hibával. Mások A- vagy B-minőségben kínálnák őket, de mi nem akarjuk ezt megtenni. Megszokta a teljes választék A minőségét, és mi ez mellett ki is tartunk.
teljes cikk