Torony szerverek Dell PowerEdge T330 és T110 II

Torony szerverek Dell PowerEdge T330 és T110 II

Egy kisebb cégnek old meg szervert, aminek nincs külön klimatizált, rack szekrényes szerverszobája? A Dell PowerEdge toronyszervereket ilyen körülményekre tervezték. Elhelyezheti őket egy normál irodában, mint bármely más számítógépet anélkül, hogy bármilyen módon zavarnák. Ezzel megkímélheti a rack-szerver háttérépítésének költségeit és gondjait. Vessünk egy pillantást a két toronyszerver-modellre, amelyeket az Ön számára kínálunk.

Torony szerver Dell PowerEdge T330

A PowerEdge T330 szerver felszereltségében és funkcióiban nagyon hasonlít a klasszikus rack szerverekre. Intel Xeon v5 processzort tartalmaz, amelyet szerverekről és Dell Precision munkaállomásokról is ismerünk. A DDR4 RAM memória kapacitása akár 64 GB is lehet, maximum 4 modul használatával. A merevlemezeknél 8 nagy 3,5"-os pozíció van a hot swap keretekhez, ahogy azt rack szerverektől megszokhattuk. A meghajtók a panel előlapjainak kinyitása után könnyen elérhetők elölről. Van egy PERC H730 lemezvezérlő, amely támogatja a SAS-lemezek és RAID-tömbök 0, 1, 5, 6, 10, 50, 60. A PowerEdge T330 iDRAC8-at tartalmaz a távoli eléréshez, és redundáns tápegységgel rendelkezik a megbízható működés érdekében. A szerver tovább bővíthető 4 PCIe bővítőhellyel.

Dell torony szerverek

Torony szerver Dell PowerEdge T110 II

A PowerEdge T110 II szerkezetileg a szerver és a munkaállomás határán helyezkedik el. Természetesen Intel Xeon v2 processzort tartalmaz, de merevlemezekhez mindössze 4 db 3,5" méretű rekesz áll rendelkezésre. A meghajtók az oldalsó burkolat felnyitásával érhetők el és nem hot swap keretben, hanem rendes műanyag fiókokban vannak. A PERC H200 vezérlő támogatja a SAS meghajtókat, és RAID 0, 1 vagy 10-et kínál. 4 PCIe slot áll rendelkezésre a bővítésre, amelyek közül az egyiket a fent említett vezérlő foglalja el, de nincs iDRAC vagy redundáns tápegység. A berendezés ezért nagyon hasonlít a Precision munkaállomásokhoz, csak grafikus kártya nélkül.

Dell torony szerverek

Ha csak egy kis szerverre van szüksége a vállalati adatok megosztásához és védelméhez, a Dell PowerEdge T110 II lehet a megfelelő és nagyon megfizethető megoldás az Ön számára. Bonyolultabb szerverigényekre, több szolgáltatás üzemeltetésére alkalmasabb a Dell PowerEdge T330, amely elegendő lehetőséget kínál a bővítésre és a távoli felügyeletre. Továbbra is elérhetők a klasszikus Dell rack szervereink. Válasszon az Ön igényei szerint.

Felújított Dell PowerEdge szerverek