Windows telepítése és letöltése – mi, hol, hogyan?

Windows telepítése és letöltése – mi, hol, hogyan?

Újra kell telepítenie a Windows operációs rendszert? Ezután ez a rövid útmutató segít: A Windows telepítési fájljainak beszerzésének két hivatalos módját mutatjuk be.

Miért és mi

Számos oka lehet annak, hogy szükség lehet az operációs rendszer újratelepítésére:

  • Ön elektronikus licencet vásárolt, vagy fizikailag szerepel a kulcs a címkén, de a rendszer előzetes telepítése nélkül
  • A számítógép akadozik sok éves használat után, és a rendszer újratelepítése segíthet
  • A számítógép fertőzött, és az antivírus nem tudja meggyógyítani, ezért valamit tenni kell

Függetlenül attól, hogy az indokai beletartozna-e a fentebb említettek közé vagy vannak sajátjai, mindig szükség van egy érvényes licenckulcsra. Ezt néha fel lehet tüntetni egy címkén közvetlenül a számítógépen, vagy egy újabb gépen, közvetlenül elektronikusan a BIOS-ban. Ha a licenckulcs nem része a gépnek, és nem külön vásárolta meg, akkor az alábbiak nem segítenek, és licencet meg kell vásárolnia.

Hol és hogyan

Az USB flash meghajtó létrehozásának lépéseit az alábbiakban részletesebben ismertetjük. Használhatja a Dell által előírt menetetis, ahol szükség lesz az eszköze szervizcímkéjére, és egy képet fog kapni az eredeti rendszer frissítése érdekében. Vagy használhat tiszta telepítést a Microsoft lépéseit követve.

Javasoljuk, hogy mindig használja a legfrissebb eljárásokat a hivatalos webhelyeken, ahol biztosan az aktuális információk állnak majd rendelkezésre. Ha azonban valamilyen okból nem akarja, követheti azokat a PDF eljárásokat, amelyeket a hivatalos weboldalakról exportáltunk Önnek, és 2019 elejéitől aktuálisak.

  Rendszer helyreállítás a Dell-től Töltse le a Windows 10 szoftvert közvetlenül a Microsoft-tól
https://www.dell.com/.../windows https://www.microsoft.com/.../windows10
Operációs rendszer frissítése Windows 10 letöltése