Blog

Újdonságok, recenziók, termékekkel kapcsolatos tippek...

Windows 10 ingyenes előtelepítése minden számítógépre és notebookra

Az operációs rendszer elektronikus kulcsával kapcsolatos gyakori félreértések ahhoz lépéshez vezettek bennünket, amely reményeink szerint jelentősen segít Önnek, és időt és pénzt takarít meg. A mai naptól fogva minden számítógépre és laptopra elkezdjük ingyenesen telepíteni a Windows 10 operációs rendszert, így már nem kell azt figyelnie, hogy a gép rendelkezik-e elektronikus kulccsal vagy COA címkével és nem kell telepítő flash meghajtókat készítenie és időt pazarolnia a telepítéssel.
teljes cikk

Nyitvatartási idő az év végén

Rontják a terveit a beszállítók, akik az év végéhez meghosszabbítják az ünnepeket, bezárják a raktárakat, leltároznak stb. A mi esetünkben nem kell ettől tartania. Minden nap rendelkezésére állunk, még a karácsonyi időszakban is. Ha tanácsra lenne szüksége, például december 23-án, nyugodtan hívjon fel minket, itt vagyunk 16:30 óráig.
teljes cikk

17 év a Dell számítástechnikával

Ma ünnepeljük a születésnapunkat, mivel a Technimax megalakulása óta eltelt 17 év. Azért, hogy a születésnapunkon Önök is kapjanak ajándékot, minden termékre ingyenes szállítást kínálunk a hét végéig. Nem szükséges megadni semmilyen kedvezménykódot, az ingyenes szállítás automatikusan érvényes lesz a megrendelésre. Köszönjük és örülünk a további együtt töltött évnek.
teljes cikk