Blog

Újdonságok, recenziók, termékekkel kapcsolatos tippek...

Külön megvásárolható Dell tartozékok

Megkezdtük a Dell alkatrészek, komponensek és tartozékok árusítását. A Tartozékok és komponensek szekció már régóta megtalálható a webáruházunkban, de ez a részleg inkább informatív volt, és azokat az elemeket mutatta be, amelyek a konfigurátoron keresztül hozzáadhatók a számítógépekhez és laptopokhoz. Mostantól lehetősége van arra, hogy a Dell tartozékokat külön vásárolja meg, anélkül, hogy egy adott PC-hez vagy laptophoz lenne kötve.
teljes cikk

Új garancia a laptopok akkumulátor üzemidejére

Felújított laptop vásárlásakor az egyik leggyakoribb aggodalom a használt akkumulátor állapota. Mennyi ideig bírja majd a használt akkumulátor? Nem kell majd mindenhova magammal vinnem egy hálózati adaptert? Nem fog lemerülni a laptopom, ha elhúzódik a megbeszélés vagy hosszabb vonatúton vagyok? Mivel hasonló kérdések aggasztják ügyfeleinket, minket is aggasztanak. Ezért döntöttünk úgy, hogy teszünk valamit ez ügyben.
teljes cikk

A garanciát meghosszabbítottuk 2 évre

Szeretnénk tájékoztatni Önt egy újdonságról, amely biztosan tetszeni fog Önnek. Minden termékünkre kiterjesztettük a garanciát 2 évre, pontosabban 25 hónapra. És ez nem egy rövidtávú reklám, és nincsenek különleges feltételek, amelyeknek meg kell felelnie. Röviden: a legjobb árukat és szolgáltatásokat szeretnénk Önnek kínálni a felújított számítástechnika területén, és az alapgarancia 2 évre történő kiterjesztése az egyik következő lépés ennek elérése érdekében.
teljes cikk

Windows 10 ingyenes előtelepítése minden számítógépre és notebookra

Az operációs rendszer elektronikus kulcsával kapcsolatos gyakori félreértések ahhoz lépéshez vezettek bennünket, amely reményeink szerint jelentősen segít Önnek, és időt és pénzt takarít meg. A mai naptól fogva minden számítógépre és laptopra elkezdjük ingyenesen telepíteni a Windows 10 operációs rendszert, így már nem kell azt figyelnie, hogy a gép rendelkezik-e elektronikus kulccsal vagy COA címkével és nem kell telepítő flash meghajtókat készítenie és időt pazarolnia a telepítéssel.
teljes cikk