Blog

Újdonságok, recenziók, termékekkel kapcsolatos tippek...

17 év a Dell számítástechnikával

Ma ünnepeljük a születésnapunkat, mivel a Technimax megalakulása óta eltelt 17 év. Azért, hogy a születésnapunkon Önök is kapjanak ajándékot, minden termékre ingyenes szállítást kínálunk a hét végéig. Nem szükséges megadni semmilyen kedvezménykódot, az ingyenes szállítás automatikusan érvényes lesz a megrendelésre. Köszönjük és örülünk a további együtt töltött évnek.
teljes cikk

Mi még mindig itt vagyunk Önnek

Biztosan tudja, hogy mindannyiunknak egy sor biztonsági intézkedést kellett elfogadni és az ország egész területén a szállítás jelentősen korlátozva van. Mi, mint cég a törvények által lehetővé tett módon működünk. Így még mindig rendelhet tőlünk, mi kiszállítjuk a technikát. Hatalmas mennyiségű megrendelés érkezik be hozzánk, így előfordulhat, hogy kivételesen néhány nap késéssel érkezik a szállítmány. Higgye el, maximum fordulaton dolgozunk.
teljes cikk

Hallgatunk Önre

Javaslataival foglalkozunk. Az utóbbi időben rendszeresen panaszkodnak a termékeink csomagolására. Igen, a csomagolás szép és mindenekelőtt biztonságos, ez tetszik Önöknek. A probléma azonban a hulladék ártalmatlanításával jár, ezért a megfelelő intézkedéseket hoztuk a hulladék drasztikus csökkentése érdekében. Hallottuk észrevételeit a szállítmányok túlzott hulladékmenny­iségéről, és fokozatosan végrehajtjuk azokat az intézkedéseket, amelyek drámai módon csökkentik a hulladék mennyiségét.
teljes cikk

A reklamáció két napon belül feldolgozásra kerül!

A vásárlással együtt olyan szolgáltatást fog kapni, amely páratlan a használt számítógépes technológia világában, és összehasonlít­hatatlan azokkal a szolgáltatásokkal, amelyet az új számítógépes technológia vezető gyártói kínáltak. Garantáljuk, hogy a jótállás tárgyát képező termékekre vonatkozó garanciaigényeket legkésőbb a következő munkanapon feldolgozzuk.
teljes cikk