15 év és több tízezer darab

15 év és több tízezer darab

Szombaton, 9. 15-én a Technimax megalapításának 15. évét fogjuk ünnepelni. Ez idő alatt több tízezer számítógépes technológiát dolgoztunk fel és adtunk el. Örülünk, hogy továbbra is vannak olyan minőségi Dell gépek, amelyek két év garancia után is ugyanolyan jól működnek. Erről már régebben megbizonyosodtunk és a vásárlók folyamatosan alátámasztják ezt.

Az utóbbi időben biztosan észrevették, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a termékek minőségére. Fokozatosan bevezettük és fejlesztettük az eszközök minőségellenőrzé­sét, amelyen keresztül az összes darab eladásra kerül. Ezért a minőséget garantálni és ígérni tudjuk, ahogyan azt a blogunkon is tesszük. Bármikor nálunk vásárol, tudja mire számíthat.

laptop minőség garanciája

Mit garantálunk minden laptopnál

A 15. születés­napunk megünneplése kapcsán mindenre ingyenes szállítást biztosítunk. Ehhez nem kell semmit kitöltenie, a szállítási díj a kosárban automatikusan átíródik 0 Ft-ra. Ez az akció szerda reggelig, vagyis 9.19-ig, 8:00-ig tart. Az ingyenes szállítás csak egy apró köszönet a bizalmukért, de a legfontosabb minden egyes megrendelésüknél történik, amelyre különös figyelmet fordítunk. Köszönjük és izgatottan várjuk a következő 15 évet. :)

Számítógépek Laptopok Monitorok Nyomtatók