17 év a Dell számítástechnikával

17 év a Dell számítástechnikával

historie pc

Ma ünnepeljük a születésnapunkat, mivel a Technimax megalakulása óta eltelt 17 év. Ez idő alatt rengeteg minden történt, hogyan ezt elolvashatják a webáruház történetében, ahová minden évben felírjuk a legfontosabb eseményeket és változásokat. Biztosan Önök is jól tudják, hogy a termékek és szolgáltatások minőségére összpontosítunk és örülünk, hogy Ön ezt értékeli.

Folyamatosan harcolunk nemcsak a jelenleg hatályban lévő előírások betartásával, hanem azok növelésével is, hogy még jobb termékeket és szolgáltatásokat kínálunk Önnek. Annak érdekében, hogy a következő évben ha visszatekintünk láthassuk, hogy munkánk minősége növelte a vásárlóink elégedettségét. Természetesen ez kimerítő küzdelem, de elég megnézni az ügyfelek véleményét, és azonnal erőre kapunk, mert látjuk, hogy valóban van értelme, hogy az ügyfelek ezt észreveszik és értékelik.

Köszönjük, hogy megrendeléseik leadásával bizalmat szavaztak nekünk. Azért, hogy a születésnapunkon Önök is kapjanak ajándékot, minden termékre ingyenes szállítást kínálunk a hét végéig. Nem szükséges megadni semmilyen kedvezménykódot, az ingyenes szállítás automatikusan érvényes lesz a megrendelésre. Köszönjük és örülünk a további együtt töltött évnek.

Válasszon Dell technikát ingyenes szállítással