A garanciát meghosszabbítottuk 2 évre

A garanciát meghosszabbítottuk 2 évre

Szeretnénk tájékoztatni Önt egy újdonságról, amely biztosan tetszeni fog Önnek. Minden termékünkre kiterjesztettük a garanciát 2 évre, pontosabban 25 hónapra. És ez nem egy rövidtávú reklám, és nincsenek különleges feltételek, amelyeknek meg kell felelnie. Röviden: a legjobb árukat és szolgáltatásokat szeretnénk Önnek kínálni a felújított számítástechnika területén, és az alapgarancia 2 évre történő kiterjesztése az egyik következő lépés ennek elérése érdekében.

záruka 2 roky

Gyakran halljuk az ügyfelektől, hogy az árunk újnak néz ki. Most már olyan garanciát kap, mint az újra, sőt, egy hónappal hosszabbat. És végül, de nem utolsósorban, azzal a további előnnyel, hogy garantáljuk, hogy a reklamációt a következő napon belül rendezni fogjuk, így nem kell egyhetes-hónapos késedelemmel számolnia, amellyel más kiskereskedőknél találkozhat.

Azt kérdezi, a kétéves garancia miért épp 25 hónap? Ezt az extra hónapot a berendezéseket továbbértékesítő kereskedőink javára biztosítjuk. Ha megvásárolják tőlünk, egy teljes hónap áll a rendelkezésükre, hogy továbbértékesítsék ügyfeleiknek a teljes kétéves garanciával. Mindenki más számára ez egyszerűen egy extra bónusz, amit díjazni fognak.

A kétéves garancia mostantól a minimum, és ezt ingyenesen, külön költség nélkül adjuk Önnek. A konfigurátoron keresztül opcionálisan még mindig meghosszabbíthatja a garanciát, egészen 4 évig, pontosabban 49 hónapig. A garancia meghosszabbításának árát 25-ről 37 és 49 hónapra tovább csökkentettük, így maximális nyugalommal és bizalommal használhatja felújított Dell készülékét.

Ha minőségi márkás eszközöket szeretne első osztályú szolgáltatással, a Technimax felújított Dell számítógépei és laptopjai nem fognak csalódást okozni.

Válasszon felújított készülékeket 2 év garanciával