A számítógépek állatpotát komolyan vesszük

A számítógépek állatpotát komolyan vesszük

Tudjuk, hogy számítógépes berendezések vásárlásakor olyan gépet szeretne kapni, amely nem csak funkcionális, hanem teljesen komplett és sérülésmentes. Mivel a felújított technológiával foglalkozunk, minden szempontból gondoskodunk, és garantáljuk a pontos minőséget a funkcionalitás és a megjelenés szempontjából.

Mivel néha előfordult, hogy hátsó zárósapka nélküli gépeket kaptunk, a lehető legjobb megoldást kerestük. Bár más kereskedők ezt nem oldják meg, számunkra elfogadhatatlan, hogy hátsó zárósapka nélkül, vagyis alapvetően hiányos gépeket árusítsunk. Ezért saját megoldást találtunk.

Bal oldalt eredeti zárósapkák, jobb oldalt a miénk

Testreszabott zárósapkákat gyártunk, és ügyelünk arra, hogy az összes gép vagy az eredeti zárósapkával, vagy a miénkkel rendelkezzen. Igen, számunkra ez plusz munka és többletköltség, de Önnek ezt szívesen csináljuk.

Zárósapkák, amelyeket készíttetünk

A magas minőség mellett kitartunk és örömmel fogadjuk javaslataikat, hogyan lehet még többet tenni ebben az irányban. Azt, hogy ezt komolyan gondoljuk, abból is tudhatja, 49 hónap garanciát vállalunk az árukra, azaz több mint 4 évre. Ezt egyetlenegy minőségetelen gépnél sem engednénk meg magunknak, mert saját magunk fizetnénk rá. Válasszon nálunk, és tapasztalja meg saját bőrén, amiről beszélünk.

Válasszon a minőségi és teljes Dell számítógépek közül