A Technimax által szállított termékek minőségének garantálása

A Technimax által szállított termékek minőségének garantálása

Nincs tapasztalata használt berendezések vásárlásával kapcsolatban? Rossz tapasztalata van egy bazárban vagy egy hirdetésen keresztül történő vásárláskor? Fél, hogy zsákbamacskát vásárol? Már nincs miért!

Mindannyian tudjuk, hogy természetüknél fogva a használt termékeknek a használtság jeleit kell mutatniuk. Meg kell azonban határozni, mi a különbség a használt, sérült vagy megsemmisült termékek között.

Ezért olyan cikk sorozatokat készítettünk az Ön számára, amelyek nem korlátozódnak az áruk állapotát meghatározó szokásos kifejezésekre, például: új, kiváló állapotú, mint,ha új lenne, minőség, hibától mentes stb. A leírás egyike sem fogja pontosan megmondani a termékek állapotát, amelyet ténylegesen megkap a szállítótól.

Használt Dell technika

Használt Dell technika nálunk az üzletben

Nálunk csak A+ minőség

A legtöbb vállalat az árukat minőség szerint csoportokra osztja, leggyakrabban A+, A, A-, B+, B, B-, stb. Ki tud ebben tájékozódni? Mindannyian szeretnénk egy szép laptopot, és nem akarunk a sok rövidítéssel foglalkozni, és minden terméknél azt vizsgálni, hogy melyik rövidítés mit jelent. Az Ön számára kényelmet, nyugalmat és kizárólag A+ minőségű termékeket szállítunk, amelyeket a következő szövegekben definiálunk. Bármit, ami nem felel meg a garanciának, elkülönítjük pótalkatrésznek vagy likvidáljuk.

Igen, pénzügyileg megterhelőbb, és egyes termékek drágábbak lehetnek, mint versenytársainknál, de úgy gondoljuk, hogy értékelni fogja a minőség-garanciát. Szép, sértetlen elemeket szeretne. Erre a célra használt laptopok, számítógépek, monitorok, nyomtatók és szerverek széles választékát kínáljuk, amelyekre garantáljuk az A+ minőséget. Nincs „B“! Egyszerűen válassza ki a terméket, és támaszkodjon ránk! Így könnyű ez!

Garantáljuk és pontosan meghatározzuk az termékek állapotát

Manapság nyilvánvaló, és nem csak cégünkben, hogy a használt berendezéseket többször tesztelik, tisztítják, billentyűzetet tisztítják, operációs rendszert telepítik (ha az árban benne van), legfeljebb 4 éves garanciával, hibák és sérülések nélkül szállítják. Nem akarjuk azonban ilyen mondatokkal csábítani, és homályos leírásokkal dicsérni termékeinket. A leírásunkban konkrétak akarunk lenni, így garantáljuk az termékek állapotát, és ha nem tartjuk be az ígértet, akkor azonnal visszahozhatja az árut. Nem fogunk haragudni Önre, csak megköszönjük visszajelzését. Ne aggódjon!

Nemcsak kivétel nélkül teljesítjük az előző bekezdésben szereplő leírást, hanem még többet adunk. Pontosan és kötelezően meghatározzuk saját minőségi garanciánkat.

Megígérjük, hogy minden szállított termék a következő cikkekben meghatározott minőségű lesz: