Alszámlák és szállítási címek - új funkciók a webáruházban

Alszámlák és szállítási címek - új funkciók a webáruházban

Új funkciókat indítottunk el, amelyek megkönnyítik és élvezetesebbé teszik Önnek webáruházunk használatát. Ezekre a fejlesztésekre az ügyfelektől érkeztek a javaslatok, amiért nagyon hálásak vagyunk. Ha van még olyan dolog, amit jobban csinálhatnánk, kérjük, ossza meg velünk a fejlesztési javaslatok űrlapon.

Webes alszámlák

Minden aktív felhasználói fiók, amely legalább egy teljesített megrendeléssel rendelkezik, mostantól lehetővé tesz alszámlákat létrehozni. Ezt a funkciót általában azok a céges ügyfelek használják, akiknek van egy főszámlájuk egy állandó számlázási címmel, de ugyanazon vállalat több alkalmazottja saját alszámláról, saját bejelentkezési adatokkal szeretne rendelni. A számlázási cím azonban a főszámla alapján ugyanaz marad.

Alszámlákat egyszerűen létrehozhat a felhasználói menü → Adatok szerkesztése → Alszámlák fülön keresztül. Amint megadja a nevét és az e-mail címét, egy üzenet érkezik a megadott címre, amely arra kéri, hogy állítson be egy új jelszót az alszámlához.

Webes alszámlák

Az alszámla ugyanazokkal az árképzési szintekkel rendelkezik, mint a főszámla, valamint lehetőség van banki átutalással stb. történő fizetésre. A felhasználói menüben láthatja a megrendeléseit, de nem tudja megtekinteni a főszámla összes számláját. Egyelőre nincs lehetőség az egyes alszámlák jogosultságainak beállítására, de ha visszajelzést kapunk Öntől, tovább bővíthetjük a funkciót.

Szállítási címek

Minden fiók és alszámla mostantól több szállítási címet is létrehozhat és kezelhet. Ez a funkció ismét megtalálható a felhasználói menüben → Adatok szerkesztése → Szállítási címek fülön. A létrehozott szállítási címek ezután a kosár harmadik lépésében jelennek meg, ahol nagyon egyszerűen használhatja őket.

Szállítási címek

Ismét örömmel fogadjuk további észrevételeit és fejlesztési javaslatait. Ezeket a funkciókat Ön és a vásárlási kényelme érdekében hozzuk létre, így csak akkor van értelme, ha Ön számára is könnyen használhatóak. Köszönjük, hogy nálunk vásárolt és kommunikál velünk, hogy tovább tudjunk fejlődni.

Írjon nekünk egy javítási tippet