Dell UltraSharp, Professional a Entry Level LCD képernyő minőség garanciája

Dell UltraSharp, Professional a Entry Level LCD képernyő minőség garanciája


Garance kvality PC
  1. Az LCD-kijelzők hibáktól mentesek. Nem talál rajtuk semmilyen karcolást, zúzódást, hibás pixelt, foltokat (képernyő alatti kis foltokat), fehér foltokat vagy egyéb képalkotó hibákat.
  2. A borítón csak kisebb kapilláris karcolások lehetnek, de mélyebb, a fedőréteg alá behatoló karcolásokat már nem lát rajta.
  3. A mechanikus gombok nemcsak funkcionálisak, hanem mechanikai sérüléstől mentesek
  4. A külső eszközök csatlakoztatására szolgáló összes bemenet sértetlen
  5. A képernyő kerete nincs sem megütve vagy megrepedve
  6. Ellenőrizzük, hány órát világított már a képernyő. Ha a képernyő sok órát világított, akkor azt likvidáljuk, még akkor is, ha működőképesek és hibátlanok (reklamációk megelőzése).

A miinőség ellenőrzésével a 14%-át likvidáljuk

Míg a monitorok olyan helyhez kötött eszközök, amelyek az asztalon állnak és általában nem mutatnak sok működési hibát, a monitor legfontosabb része, a képernyő gyakran különféle helyrehozhatatlan hibákat mutat, amelyek néha első látásra nem láthatók. Hosszú ideig történő használata azonban korlátozza annak használhatóságát. Ezért koncentrálunk erre a kellemetlenségre, és kompromisszumok nélkül dobjuk el ezeket a monitorokat.

Kismértékű kijelzőhibák miatt az összes LCD-monitor 14%-át kivontuk és ökológiailag megsemmisítettük, amelyek 2017-ben átmentek a forgalmazó által kiadott a szabványos teszten, és amelyeket más vállalatok valószínűleg eladtak. Mi ezt nem csináljuk, figyelünk a használt képernyők minőségére.

A kezelés és tárolás néha mechanikusan károsítják a monitor gombjait, amelyek funkcionálisak, de kissé mechanikusan sérültek. Másoknál szokás, hogy az ilyen monitorokat az A minőségbe sorolják be. A sérült gombokkal rendelkező monitorokat azonban kompromisszumok nélkül kivonjuk a forgalomból.

Ennek ellenére fontos emlékezni, hogy használt terméket vásárol, nem újat.