Hallgatunk Önre

Hallgatunk Önre

Mint már észrevette, rendszeresen végezzünk vevői elégedettségi felméréseket, és más csatornákon keresztül gyűjtünk visszajelzéseket. Javaslataival foglalkozunk. Az utóbbi időben rendszeresen panaszkodnak a termékeink csomagolására. Igen, a csomagolás szép és mindenekelőtt biztonságos, ez tetszik Önöknek. A probléma azonban a hulladék ártalmatlanításával jár, ezért a dobozokat a minimumra csökkentettük. Továbbá kicseréljük azokat a buborékfóliákat is, amelyeket nehéz megsemmisíteni.


A Dell OptiPlex tower buborékcsomagolásba (balra) és táskába (jobbra) becsomagolva

A buborékok sok helyet foglalnak el a szemetetben, és nem reális átszúrni őket. Fokozatosan kicseréljük őket felfújt tasakokra, amelyekből egy szúrássa könnyedén kiengedhetjük a levegőt. Térfogatuk az eredeti térfogat kb. 3% -ára csökken, így nem foglal el majd helyet a szemértben.


A buborékfólia hulladékmennyisége az kiengedett tasakéhoz képest

Igen, igaz, hogy még nem használjuk ezeket a zsákokat minden termékhez, de dolgozunk rajta, higyjék el. Ezzel a javítással elérjük a keletkező hulladék átlagosan 34% -os csökkentését. Tisztában vagyunk azzal, hogy a hulladék likvidációja problémát jelent Önnek, így ezen a problémán továbbra is dolgozni fogunk.

Ezáltal köszönjük a visszajelzést, amelyet értékelünk. Kérjük, küldjön nekünk néhány további nagyszerű ötletet e-mailben, vagy vegye fel a kapcsolatot a vállalati ombudsmannal.

Válassza ki az árut, és próbáljon ki az új csomagolást