Külön megvásárolható Dell tartozékok

Külön megvásárolható Dell tartozékok

Megkezdtük a Dell alkatrészek, komponensek és tartozékok árusítását. A Tartozékok és komponensek szekció már régóta megtalálható a webáruházunkban, de ez a részleg inkább informatív volt, és azokat az elemeket mutatta be, amelyek a konfigurátoron keresztül hozzáadhatók a számítógépekhez és laptopokhoz. Mostantól lehetősége van arra, hogy a Dell tartozékokat külön vásárolja meg, anélkül, hogy egy adott PC-hez vagy laptophoz lenne kötve.

Milyen áru?

Milyen termékeket talál a tartozékok között? Egyelőre Dell eredeti dokkolóállomások, Dell hálózati adapterek, Dell laptop akkumulátorok, Dell szerver előlapok és sínek, Dell hangprojektorok monitorhoz, nVidia Quadro grafikus kártyák és néhány egyéb apróság. Fokozatosan bővítjük a tartozékaink kínálatát, hogy más, a számítástechnikában hasznos tárgyakat tartalmazzon. Tervezzük továbbá az olyan alkatrészek értékesítésének elindítását, mint például a Dell számítógépekhez való tápegységek, a Dell laptopkijelzők, lemezkeretek és egyéb termékek.

Dell komponensek

Mik a feltételek?

Tartozékok és alkatrészek szekcióban található termékek általában felújítottak, és 12 hónapos garanciával kerülnek értékesítésre. Bizonyos esetekben azonban az áru lehet új, amit mindig feltüntetünk a termék megnevezésében, például laptop akkumulátorok esetében. Akár felújított, akár új áruról van szó, a garanciális ügyintézést mi kezeljük, nem fogjuk más kárrendezési központhoz irányítani.

A külön árusított Dell tartozékok még csak gyerekcipőben járnak, de hisszük, hogy az Ön hasznára válhatnak. Ha vannak ötletei, milyen termékekkel bővíthetnénk kínálatunkat, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot az info@technimax.hu e-mail címen. Az Ön visszajelzései fontosak számunkra, és arra törekszünk, hogy azt kínáljuk, amire valóban szüksége van.

Látogassa meg a Tartozékok és komponensek szekciót