Mi még mindig itt vagyunk Önnek

Mi még mindig itt vagyunk Önnek

Online eladás változások nélkül

Biztosan tudja, hogy mindannyiunknak egy sor biztonsági intézkedést kellett elfogadni és az ország egész területén a szállítás jelentősen korlátozva van. Mi, mint cég a törvények által lehetővé tett módon működünk. Így még mindig rendelhet tőlünk, mi kiszállítjuk a technikát. Hatalmas mennyiségű megrendelés érkezik be hozzánk, így előfordulhat, hogy kivételesen néhány nap késéssel érkezik a szállítmány. Higgye el, maximum fordulaton dolgozunk. Probléma esetén ügyfélszolgálatunk mindig rendelkezésére áll.

Ha általános karanténra és a cégek bezárására kerülne a sor, ügyfélszolgálatunk továbbra is rendelkezésére fog állni, hogy válaszoljon esetleges kérdéseire. Reméljük azonban, hogy erre nem fog sor kerülni. Mindenkinek sok erőt és egészséget kívánunk ebben a nehéz helyzetben. Vigyázzunk egymásre és kérdés esetén ne habozzon hozzánk fordulni. Mindig itt vagyunk az Ön számára.

  1. A telefon 1 690 0477, e-mail info@technimax.hu és online chat www.technimax.hu webáruházunk oldalán hétköznapokon 8:00-tól 16:00-ig rendelkezésére áll.
  2. A küldeményeket korlátozás nélkül küldjük és fogadjuk (megrendeléseket és reklamációkat)
  3. A személyes eladás ideiglenes felfüggesztése
  4. Ideiglenes, 30%-os kedvezmény azon partnerek számára, akik átutalással fizetik a megrendelést

Hogyan kell rendelni?

Válasszon terméket a www.technimax.hu webáruházban, ahol az aktuális kínálat termékei mindig raktáron vannak, fizessen kártyával, vagy válassza az előleg fizetésének lehetőségét. Az árut futárszolgálattal való kiszállítással kérheti. Ha valamiben nem biztos, vegye fel velünk a kapcsolatot. Rendelését leadhatja telefonon keresztül is.

Hogyan kell reklamálni a terméket?

Küldje el nekünk a reklamálni kívánt terméket a megadott címre, ahogy azt eddig is tette. A terméket átvesszük és legkésőbb a következő munkanapon megjavítjuk vagy kicseréljük. A legjobb, ha még a küldés előtt felveszi velünk a kapcsolatot és megegyezünk a reklamáció pontos menetében.

Válasszon a felújított Dell laptopokból