Nyitvatartási idő az év végén

Nyitvatartási idő az év végén

Rontják a terveit a beszállítók, akik az év végéhez meghosszabbítják az ünnepeket, bezárják a raktárakat, leltároznak stb. A mi esetünkben nem kell ettől tartania. Minden nap rendelkezésére állunk, még a karácsonyi időszakban is. Ha tanácsra lenne szüksége, például december 23-án, nyugodtan hívjon fel minket, itt vagyunk 16:30 óráig.

A jobb áttekinthetőség érdekében elkészítettünk egy egyszerű naptárat, ahol zöld színnel megjelöltük, melyik napon vagyunk elérhetőek. Ami a kézbesítést illeti, 12.31-én pedig egyetlen szállítócég sem szállít. Ez viszont nem gátol minket abban, hogy elkészítsük a terméket, tanácsot nyújtsunk és számlázzunk. Ha szeretné az árut 2020-ben kiszámlázni, szükséges leadni a megrendelést legkésőbb 2020.12.31-én 12:00-ig. A később leadott megrendelések 2021.1.4-án lesznek kiszámlázva és a 2021-as évben lesznek elkönyvelve. Nem kertelünk és becsületesen járunk el, tehát visszamenőleg nem állítunk ki számlát.


  • Szeretné megkapni a terméket karácsonyig? Adja le rendelését december 16-ig és nem kell aggodalmaskodnia.
  • Segítségre van szüksége az ünnepek között? Írjon, vagy hívjon minket – rendelkezésére állunk.
  • Szeretné az árut 2020-ben kiszámlázni? Küldje el rendelését december 31-én 12:00-ig.

Tegye le a voksot a garantált A+ minőségű technika mellett és élvezze az ünnepeket felesleges stressz és kellemetlenségek nélkül.

Válasszon A+ minőségű ajándékot