Új garancia a laptopok akkumulátor üzemidejére

Új garancia a laptopok akkumulátor üzemidejére

Kitalálja, mi az egyik leggyakoribb aggály, amikor felújított laptopot vásárol? Ha már maga is választott laptopot, valószínűleg már átélte ezt az aggodalmat. Az akkumulátor állapotáról van szó. Mennyi ideig bírja majd a használt akkumulátor? Nem kell majd mindenhova magammal vinnem egy hálózati adaptert? Nem fog lemerülni a laptopom, ha elhúzódik a megbeszélés vagy hosszabb vonatúton vagyok? Mivel hasonló kérdések aggasztják ügyfeleinket, minket is aggasztanak. Ezért döntöttünk úgy, hogy teszünk valamit ez ügyben.

Az akkumulátorok teszteléséről a 2019-es cikkünkben olvashat a Hogyan teszteljük a laptop akkumulátorokat. Azóta azonban sok minden fejlődött. Újabb, energiatakarékosabb processzorok és nagyobb kapacitású akkumulátorok kerülnek forgalomba. És természetesen az ügyfelek igényei is folyamatosan nőnek. Mindez arra késztetett bennünket, hogy új eljárásokat és garanciákat vezessünk be az Ön elégedettsége érdekében.

Minimum 1 óra felár nélkül

akkumulátor Dell

Mostantól minden laptop típusnál garantáljuk az akkumulátor legalább 1 órás üzemidejét, felár nélkül. Ez az akkumulátor üzemideje az eladáskor és normál irodai terhelés mellett. Így biztos lehet benne, hogy a feláras garancia nélkül is a laptop legalább egy óráig üzemképes

Akár 4,5 óra felár ellenében

Új üzemidő garanciákat is bevezettünk, amelyeket hozzávásárolhat a laptopjához. A konfigurátorban kiválaszthatja a 2,5 órás, 3,5 órás és 4,5 órás üzemidő garanciát. Ezek a tesztünk által mért tényleges értékek, nem pedig feltételezések és becslések, amelyeket például az operációs rendszerben látunk. Alapos tesztelésünknek köszönhetően még egy felújított laptop esetében is biztos lehet benne, hogy otthon hagyhatja az adaptert, ha néhány órára internetkávézó­ba megy.

akkumulátor Dell

A konfigurátorban lehetősége van arra is, hogy vadonatúj, eredeti Dell akkumulátort vásároljon laptopjához. Ezeknek az új akkumulátoroknak a gyártó által megadott üzemideje 4–5 óra, ami megegyezik a használt akkumulátorok legmagasabb garanciájával. Vannak azonban olyan ügyfeleink, akik az élettartam vagy a töltési ciklusok száma miatt az üzemidőtől függetlenül új akkumulátort kérnek, és mi ezt teljesíteni szeretnénk. Az új akkumulátor ára egyes modelleknél azonos üzemidő mellett akár háromszor magasabb, mint a mi általunk garantáltnál, de ügyfeleink kérésére mégis kínáljuk ezt a lehetőséget.

Reméljük, hogy sikerült eloszlatnunk az akkumulátorokkal kapcsolatos aggodalmait. A Technimax felújított laptopjaival mindig tudja, mire számíthat. Válasszon Dell laptopot, és biztos lehet benne, hogy a laptop üzemideje minimum egy óra lesz, vagy akár 4,5 óra a hozzá vásárolt garanciával.

Felújított Dell laptopok garantált akkumulátor üzemidővel