Új konfigurációs lehetőségek

Új konfigurációs lehetőségek

Az utóbbi időszakban néhány újdonsággal készültünk a konfigurátorunkban a számotokra. Mindegyik a ti vásárlói visszajelzéseteket alapján lett hozzáadva, úgyhogy hisszük, hogy a hasznotokra válnak és kellemesebbé teszik az utángyártott számítástechnikai alkatrészek beszerzését.

SSD merevlemezek Samsung Evo 860/870

Minden számítógéphez és notebookhoz amelyeknél rendelkezésre áll a 2,5" SATA merevlemez bemenetel, felkínáljuk a lemez kicserélésének a lehetőségét az új SSD Samsung Evo 860 vagy a 870 merevlemezekre (az elérhetőség alapján, ugyanis a 860-as modellek lassan elkelnek). A konfigurátorban a merevlemezek mellett még mindig megtalálhatjátok a Kingston modelleket, amelyek olcsóbbak és a használók többségének elégségesek. De mivel néhányan a jelentős vásárlóink közül egyenesen igénylik a Samsung merevlemezek minőségét,úgy döntöttünk, hogy nekik is szeretnénk a kedvükben járni. Számunkra ez több féle merevlemez állandó raktáron való készleten tartását jelenti, de hisszük, hogy nektek ez segít, és az a fontos.

SSD merevlemezek 1 TB kapacitással

Nemrégiben még a 480 GB kapacitású SSD-t ajánlottuk, de korunk fejlődésével a nagyobb kapacitások árai elfogadható szintre csökkentek, ezért most az SSD Kingston 960 GB-os és a SSD Samsung 1000 GB-os (vagyis 1 TB-os) kapacitásokat ajánljuk. Hogy tényleg szükségetek-e van ekkora SSD tárhelyre az egyéni értékelésetektől és a konkrét tevékenységetektől függ. A vásárlók visszajelzéseiből tudjuk, hogy az 1 TB-s SSD merevlemezeknek megvan a vásárlói csoportjuk az utángyártott technikai szegmensben is.

SSD

SSD merevlemez kivétele

Megesik, hogy a vásárlónak van saját merevlemeze, amelyiket szeretné beszereltetni ezért szívesebben venne egy merevlemez nélküli akciós gépet. Újonnan ezt a lehetőséget is felkínáljuk. A gépeknél, amelyek alap konfigurációjában van SSD lemez, a konfigurátorban kiválaszthatjátok a lemez kivételét SSD nélküli leszállítás, amiért a berendezés árából 2700 Ft ÁFA nélkül levonásra kerül. A leszállított PC-t vagy notebookot merevlemez nélkül, de elkészített hellyel a 2,5" -ös merevlemezek számára, tehát kerettel és minden szükséges kábellal együtt kapjátok meg.

Wifi és Bluetooth modulok beleértve az antennákat

Dell OptiPlex miniatűr számítógépeknél Micro kivitelezéssel ajánljuk a Wifi és Bluetooth modulokkal valamint az antennákkal való kiegészítést. Ez a számítógép típus annyira kicsi, hogy elhelyezhető a legkülönfélébb helyeken, ahová talán eszünkbe sem jutna egy általános méretű számítógépet tenni. Hogy ne kelljen hozzá feleslegesen a kábelokat kinyújtani, kibővíttethetitek a vezeték nélküli kommunikációs modullal. Az internethez Wifi-vel, az egeret ás a billentyűzetet pedig Bluetooth-on ás egy kábelon keresztül csatlakoztathatjuk a képernyőhöz.

Külső numerikus billentyűzet avagy NumPad

A kisebb 12,5"-es és 14"-es átlójú Dell notebookok billentyűzete nem tartalmaz numerikus részt, ami egyes vásárlóknak problémát jelent. Mivel az egész külső billentyűzet feleslegesen nagy és nem alkalmas a vándorlásra a kínálatunkba besoroltuk a NumPad-et. A billentyűzet egy kis részéről van szó numerikus karakterekkel, amelyet egy USB segítségével csatlakoztathattok a notebookhoz és egyszerűen leteszitek oda ahol a nagyobb modelleken a numerikus billentyűzet szokott elhelyezkedni. Egyszerű és olcsó bővítés a kényelmes munkához.

Wifi a NumPad

Lenne esetleg más ötletetek is a konfigurátorunk bővítésére, amelyek segítségetekre szolgálnának és jelenleg nálunk nem elérhetőek? Ha igen, kérem adjátok tudtunkra a hívószámunkon, ahol nagyon szívesen elbeszélgetünk veletek és kitaláljuk, hogy hogyan tudunk nektek megfelelni.

Válasszatok a notebookok közül a széles kínálatú konfigurátorunk segítségével