Windows 10 elektronikus kulcs

Windows 10 elektronikus kulcs

Lehet, hogy már észrevette, hogy egyes notebookok és számítógépek nevében és paramétereiben már szerepel a „el. kulcs Windows 10 PRO“ szövege. A rövidítés azt jelzi, hogy a Windows elektronikus aktiválási kulcsa alapértelmezés szerint már meg van írva az eszköz BIOS-ban. Windows 8 és 10 Professional verzióra érvényes. A kulcs már nem található a fizikai COA-címkén, ahogy ahhoz már a korábbi verziókban hozzászoktunk.

Az engedélyeztetés szempontjából azonban semmi sem változik – Ön tőlünk vásárolja meg a gépet operációs rendszer nélkül, és egy teljes licenccel rendelkező és előre telepített operációs rendszerhez kiegészítőt kell vásárolnia a konfigurátorunktól.

Dell Latitude E7240

COA címke helyett már csak matrica

Észreveheti, hogy a BIOS elektronikus kulcsa csak a kínálatunkban szereplő legújabb gépekre vonatkozik. Valójában az Intel processzorok negyedik generációjának megjelenésével kezdődik, amikor néhány gépnek már az első eladásnál újabb Windows-ja volt, mint a 7.-nek. Egyre több BIOS-kompatibilis gép és kevesebb COA-címke várható a jövőben.

Nézze meg, hogy mely laptopoknak és számítógépeknek van beépített elektronikus kulcsa. Könnyen megtalálhatja azokat e-shopunkban a fejlett szűrésrendszernek köszönhetően.

Dell laptopok
Windows 10 elektornikus kulccsal
Dell számítógépek
Windows 10 elektornikus kulccsal