Windows 10 ingyenes előtelepítése minden számítógépre és notebookra

Windows 10 ingyenes előtelepítése minden számítógépre és notebookra

Tisztelt vásárlók, folyamatosan igyekszünk javítani a szolgáltatásainkat és eleget tenni a követelményeiknek. Az operációs rendszer elektronikus kulcsával kapcsolatos gyakori félreértések ahhoz lépéshez vezettek bennünket, amely reményeink szerint jelentősen segít Önnek, és időt és pénzt takarít meg. A mai naptól fogva minden számítógépre és laptopra elkezdjük ingyenesen telepíteni a Windows 10 operációs rendszert.

Önnek így már nem kell azt figyelnie, hogy a gép rendelkezik-e elektronikus kulccsal vagy COA címkével és nem kell telepítő flash meghajtókat készítenie és időt pazarolnia a telepítéssel. Mindezt mi biztosítjuk Ön helyett, így amint megérkezik a gép, már csak be kell kapcsolnia, beállítania a profilt, és már mehet is a munka. Minden előtelepített számítógépünk és laptopunk nevében Windows 10 PRO (vagy kivételesen Home) szerepel, és a paraméterekben az OS előtelepítés: Igen. A szolgáltatást ingyenesen biztosítjuk, annak ellenére, hogy többletidőbe és munkánkba kerül, de reméljük, hogy értékelni fogja és elégedettebb lesz.

Digitális licenc vagy Product Key

Ha aggódik az engedély jogszerűsége miatt, szeretnénk biztosítani arról, hogy minden rendben van. A Windows 10-et bárki ingyenesen telepítheti bármely támogatott eszközre, ahogyan azt a Microsoft a honlapján kínálja. Mi ezt megtesszük Ön helyett. Az általunk forgalmazott gépek az első eladásból származó licenckulcsot az alaplapon tárolják, így a rendszer telepítés és internet csatlakozás után automatikusan aktiválódik. Ez a folyamat a Microsoft által beállított módon automatikusan megy végbe. Ennek eredményeként a telepítés után a rendszer aktiválja magát, és létrehoz egy legálisan aktivált operációs rendszert, digitális licenccel.

A második eset a géppel együtt eladott eredeti címkén történő aktiválás lehet. A licenc itt is a hardverhez van kötve élettartama végéig. A licenc tulajdonosváltástól függetlenül használható. Ennek az esetnek az eredménye a Microsoft terminológiája szerint egy legálisan aktivált operációs rendszer Product Key-el. Látogasson el a Microsoft webhelyére a Windows aktiválási lehetőségeivel kapcsolatos részletes információkért.

MAR licenc hozzáadása

Ha új MAR licencre van szüksége a géphez, továbbra is vásárolhat licenc-kiegészítést konfigurátorun­kban, ahogy eddig is. Ez elsősorban a vállalati ügyfeleket és a szoftvervásárlásuk belső szabályait érinti – egyes cégek nem foglalkoznak MAR licenc hozzáadásával, mások igen. Ezt a lehetőséget meghagytuk a konfigurátorban, és Önön múlik, felhasználja-e.

Ha kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szeretnénk a lehető legvilágosabb tájékoztatást nyújtani.

Vásároljon notebookot ingyen windows 10 előtelepítéssel