Dell Latitude 5280

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude 5280 notebook nagy teljesítménnyel és minimális mérettel büszkélkedhet. A 12,5" méretű kijelzőnek köszönhetően a Latitude 5280 azon mininotebookok közé tartozik, amelyek kompaktságát Különosen gyakori utazásoknál fogja értékelni. Kis mérete és mindössze 1,4 kg-os súlya ellenére azonban sokat kínál a teljesítményt illetően.

Az 5280-as notebookban Intel Core 7. generációs processzorokat találunk akár i7 verziókkal, méghozzá a az U megjelölésű kétmagos energiatakarékos változatban, aminek köszönhetően hosszabb akkumulátoros üzemidőre számíthatunk. Akár 30 GB gyors DDR4 RAM beépíthető, és vagy klasszikus 2,5" merevlemez, vagy M.2 az ultragyors NVMe változatban is. A már említett 12,5" kijelző HD-tól Full HD-ig terjedhet. A Latitude 5280 két klasszikus USB 3.1 csatlakozóval, egy USB-C, HDMI, LAN és még VGA csatlakozóval is rendelkezik. Felszereltsége igazán gazdag egy ilyen kis laptophoz képest.

Ha az 5280 nem felel meg Önnek, akkor az előző generáció magasabb kategóriája, a Dell Latitude E7270 érdekelheti. Egy nagyobb, 14 hüvelykes Dell Latitude 5480 is elérhető. További elsőosztályú, használt laptopok találhatók a használt laptopok részben.

Videó