Dell Latitude 5490

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude 5490 laptop nagyon sokféleképpen kihasználható. A kompakt 14" váz könnyű, és kimondottan alkalmas üzleti utakra, de az irodában is jól fog mutatni. Az USB-C dokkolóval egyszerűen dolgozhat 2 külső monitoron egyszerre és szükség esetén a Latitude 5490-ot lecsatlakoztathatja és magával viheti például egy gyűlésre. A notebookban 7. vagy 8. generációs Intel Core processzor található, a magasabb sorozat hivatalosan támogatja a Windows 11 operációs rendszert. Találkozhatunk olyan verziókkal is, amelyekben dedikált nVidia GeForce MX130 grafikus kártya található, aminek köszönhetően multimédiával való munkára is alkalmas, de egyszerűbb játékokat is játszhat rajta. De mindenekelőtt egy business laptopról beszélünk, amely a biztonságra és megbízhatóságra összpontosít.

Ha az Ön céljaihoz az 5490 sorozat túl drága, nézze meg a laptop előző generációját, a Dell Latitude 5480-at. Érdekes lehet az Ön számára a kisebb, 12,5" modell, a Dell Latitude 7280. További felújított laptopokat a használt laptopok részlegben találhat.