Dell Latitude 5491

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude 5491 a 5490 modell erősebb változata. Erősebb 8. generációs H jelölésű processzorokat kínál, amelyeknek négy vagy hat magjuk van és támogatják a Windows 11-et. Gyakrabban találkozunk dedikált nVidia GeForce MX130 grafikus kártyát tartalmazó modellekkel és Full HD felbontású 14" képátlójú kijelzőkkel. Ha ehhez hozzáadjuk a 32 GB RAM memóriát akár 2666 MHz sebességgel, akkor egy nagyon erős laptopot kapunk munkához és szórakozásra is.

Ha az Ön céljaihoz az 5491 sorozat túl drága, nézze meg a laptop előző generációját, a Dell Latitude 5490-et. Érdekes lehet az Ön számára 15,6" modell is, a Dell Latitude 5590. További felújított laptopokat a használt laptopok részlegben találhat.