Dell Latitude 7280

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude 7280 Ultrabook az egyik legújabb, felújított notebook. A HD vagy akár FullHD felbontású kijelző átlója 12,5", ennek köszönhetően az egész ultrabook súlya mindössze 1,2 kg. A processzor lehet 6. vagy 7. generációs, a RAM memória DDR4 típusú, akár 16 GB kapacitású, és a lemez általában M.2 NVMe. Szóval egy olyan ultrabookról van szó, amelynek teljesítménye több külső monitoron is könnyedén megbirkózik az igényes irodai munkákkal. Több monitort is csatlakoztathat az USB-C dokkolóállomáson keresztül, amelyet a konfigurátorunkon keresztül vásárolhat meg. Ha a legkisebb méretű, de legnagyobb teljesítményű laptopra van szüksége, akkor a Dell Latitude 7280 az igazi az Ön számára.

Ha a 7280 túl drága neked, nézd meg az előző generációt, a Dell Latitude E7270-et. Érdekelheti az előző generáció 14 hüvelykes modellje, a Dell Latitude E5470 is. További elsőosztályú, használt laptopok találhatók a használt laptopok részben.

Videó