Dell Latitude 7390

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude 7390 laptop kis 13,3" vázával egyaránt alkalmas irodai használatra dokkolóállomással és gyakori utazáshoz is, ahol nagyra értékeljük kompakt méretét és könnyű súlyát. A notebook elegendő teljesítményt biztosít több külső monitoron való munkához.

A Latitude 7390-ben 7. vagy 8. generációs CPU-val találkozhatunk, ami kissé zavaró lehet. Nem ez az első modell, ahol a két generáció összefonódik, de erre érdemes odafigyelni vásárláskor. Ez különösen fontos lehet azok számára, akik Windows 11-gyel terveznek dolgozni, amelynek követelménye pont a 8. generációs CPU. A laptop újonnan átdolgozott vázzal és összekötött fedélpántokkal rendelkezik, és nagyon szilárd és egységes benyomást kelt. Egyetlen foglalatunk van legfeljebb 16 GB DDR4 RAM memóriához. A tárolásról kizárólag egy M.2 SSD modul gondoskodik, amely NVMe interfészt is támogat. A 13,3" kijelző Full HD felbontású, és klasszikus és érintős változatokkal is találkozhatunk. A csatlakozókat tekintve USB-C, 2 USB, HDMI, LAN és audio van jelen, ami alapfelszereltség, de az irodában sokan a Dell WD19 USB-C dokkolóval bővítik.

A Dell Latitude 7390 laptop teljes súlya az akkumulátorral együtt mindössze 1,2 kg, így ideális társ a gyakori üzleti utakra. Ha azonban valami másra vágyik, nézzen szét a használt laptopok részlegünkben.

Videó