Dell Latitude 7400

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude 7400 alkalmas mindennapi használatra az irodában és utakon is. A világhírű márka felső sorozatú termékcsaládjának megbízhatósága nem hagy kétséget afelől, hogy ez egy olyan professzionális business laptop, amelyre hosszú távon számíthat.

A Dell Latitude 7400 egy kompakt 14"-os laptop 8. generációs Intel Core processzorokkal, amelyek támogatják a legújabb Windows 11-et. A DDR4 memória akár 32 GB-ot is elérhet. Adattárolóként kizárólag a gyors NVMe-interfészekkel rendelkező kis M.2 SSD-ket használják. A 14" kijelző általában Full HD felbontást kínál, bár kivételesen alacsonyabb HD felbontást is találhatunk. Érintőképernyős változatok is kaphatók. A csatlakozók sora egy kicsit háttérbe szorult, mivel nyilvánvalóan USB-C dokkoló használatára számítottak. Így magán a laptopon csak 2 USB, 1 USB-C, HDMI és audio jack található. A klasszikus RJ-45 LAN-csatlakozó azonban hiányzik.

Ha a Latitude 7400-as sorozat szükségtelenül erős az Ön céljaihoz, akkor az előző generáció, a Dell Latitude 7490 érdekelheti. Van egy még olcsóbb, 12,5 hüvelykes Dell Latitude 7280 is. További használt laptopok találhatók a használt laptopok részben.

Videó