Dell Latitude E5270

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude W5270 egy kis 12,5" laptop, amely a kompakt méreteinek ellenére szép teljesítményt nyújt. Csupán 1,5 kg súlyával gond nélkül magával hordhatja és használhatja az üzleti utakon.

A Latitude E5270 a 6. generációs Core i7 sorozatig tartalmaz processzorokat. Ez egy alacsony fogyasztású, U jelöléssel ellátott változat, amelynek köszönhetően megnövekedett akkumulátor-üzemidőre számíthatunk. A DDR4 memória két bővítőhelybe helyezhető, és kapacitása elérheti a 16 GB-ot. A merevlemez lehet klasszikus 2,5", de több esetben számíthatunk M.2 SSD-re is. A 12,5" kijelző általában HD vagy Full HD felbontású, klasszikus matt és fényes érintőképernyős változatban egyaránt. Tekintettel a laptop kompakt méretére, nem számíthatunk ki tudja, milyen gazdag csatlakoztathatóságra. Be kell érnünk 3x USB-vel, HDMI-vel és RJ-45 csatlakozóval. Van azonban egy E családba tartozó dokkoló port is, amelynek köszönhetően a Dell PR02X és PR03X dokkolóállomások számos más portját is kihasználhatjuk.

Ha nem szereti az E5270-et, akkor érdeklődhet az újabb generációs Dell Latitude 5280 iránt. Van egy ultragenerációs ultrabook is, a Dell Latitude E7250. További elsőosztályú, használt laptopok találhatók a használt laptopok részben.

Videó