Dell Latitude E5440

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude E5440 az egyik legolcsóbb laptop a népszerű 14" kijelzővel. Ez a méret a notebookoknál nagyon népszerű sokoldalúsága miatt - könnyen hordozható, mégis elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen dolgozhasson. A még nagyobb kényelem érdekében használhatja a Dell PR02X vagy PR03X dokkolóállomást, amely lehetővé teszi több külső monitor csatlakoztatását. A Dell Latitude E5440 notebook kapható dedikált nVidia GeForce GT 720M grafikus kártyával, ami kellemesebbé teszi a multimédiás munkát. Ez egyszerűen egy univerzális notebook univerzális felhasználási lehetőségekkel.

Ha inkább egy strapabíró, három fém házzal rendelkező modellt szeretne, nézze meg a Dell Latitude E6440 noteszgép kínálatát. Érdekelheti az előző generáció nagyobb, 15,6 hüvelykes modellje, a Dell Latitude E6530 is. További használt laptopok találhatók a használt laptopok részben.

Videó