Dell Latitude E5450

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 690 0477 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude E5450 a világ első vékony alváz technológiájának első képviselője, matt fekete megjelenésű, amely megfelel a Dell OptiPlex tervezésnek, dokkoló állomásnak és más Dell tartozékoknak. Fontosabb, mint a kinézet, a megerősített szerkezete, amely rendkívüli tartósságot biztosít a gépnek. Latitude E5450 olyan biznisz modell, amely nem ismeri a kompromisszumot a felszerelésben sem. Konfigurációja elérheti a Core i7-et, 16 GB RAM-mal, GeForce 840M dedikált grafikus kártyával és a Full HD 1920x1080 felbontással. Igazán jó választás lehet hosszú évekre.

Videó